wroclawianinek Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 w ile osob do tych czech jedziecie? jutro ma ponoc padac ;/ gdzie sie ustawiacie i o ktorej planowany powrot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Mi też by pasowało jechać troszkę później i trasą na kłodzko. Nie lubie autostrady. Dawać znać kto jedzie!! Patrzyłem na new meteo i ma padać dziś a w sobote ma być 20 stopni i bez deszczu. Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez meciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 pojechali chyba;/ , pochmurnie sie zrobilo chyba bedzie padalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Tak dla informacji: jak ktos jedzie na Jesenik to warto skręcic z Sumperku na Hanuskovice i wracać przez Branna z obowiązkowa petelka po trasie wyscigów ulicznych tu: dalej na Janske lazne i przez Paczków do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 i co leci ktos w ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ja bym poleciał.a o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ja mogÄ lecieÄ. Powiedzmy o 11 na bp na karkonoskiej.tylko niech odpisza zainteresowani Ĺźebym nie czekaĹ na marne.Jak coĹ to w niedzielÄ ma byÄ lepsza pogoda. ja mogÄ lecieÄ. Powiedzmy o 11 na bp na karkonoskiej.tylko niech odpisza zainteresowani Ĺźebym nie czekaĹ na marne.Jak coĹ to w niedzielÄ ma byÄ lepsza pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 ja plus dwa moto lecimy jutro na czechy najprawdopodobniej z bp na karkonoskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) ja mogę się spóźnić chwilę ....11:10 już nikogo nie było, Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez fokus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Lata ktos cos dzisaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Sorry Fokus ale o 8.30 zagladałem na forum i nie bylo jeszcze twojej wiadomosci wiec poszedlem spać dalej. Zresztą dziś lipna pogoda, wiatr wieje więc ja też wole jechac jutro. Motonitawroc napisz o której! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 spoko, ja też się piszę na jutro jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 myślę że godz koło 9 rano. wieczorem jeszcze potwierdzę.posyłam na priva mój numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 jest ktos chetny polatac za godzinke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 eee właśnie wróciłem...mega wieje.ciężko się jeżdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi