Renowator Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Iwo widzę, że się rozkręcasz i mobilizujesz ekipę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Iwo widzę, że się rozkręcasz i mobilizujesz ekipę :) A wiesz, w grupie raźniej. Można poznać ciekawych ludzi...Dawaj na motonga i lecimy. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Hello, tez sie zastanawiam zeby do was dolaczyc w sobote, ale nie wiem czy dam rade bo to prawie caly dzien na motocyklu, ile tak myslicie zajmie trasa w jedna strone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) Hello, tez sie zastanawiam zeby do was dolaczyc w sobote, ale nie wiem czy dam rade bo to prawie caly dzien na motocyklu, ile tak myslicie zajmie trasa w jedna strone?? To zalezy od tepa prowadzacego ..... mozna jechac 80-100 a mozna zapinac 120-150 i wyzej ... !! na lajcie srednia 70 kilometrow na godzine ... + przystanki ... tak mi sie zdaje ;-) Ja ostatnio tepem spacerowym ... autostrada 150 ... droga normalna 90-130 ... zrobilem .. Wroclaw -----> zlate chory -----> Hermanowice z przerwa na obiadek ... syty .... start kolo 10:00 w domu na 16:00 .... Niby google pokazuje 230 km ale zrobilismy cos ponad 300. . z obiadkiem 6 godzinek . . W tym min 30 min przerwa bo w jakiejs wiosce procesja szla wiec lezelismy na trawie :P (Boze Ciało) Wiec trasa w granicach .. 500 km ... obiad +tankowania + i WC :P cos kolo 8 - 9 godzin powinna zajac ;-) Edytowane 8 Lipca 2011 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) o prosze zlote hory?? a ja jestem z glucholaz :D jak kiedys bedizesz tam lecial daj znac to sie ustawimy :) NIe no spoko ja tam moge leciec szybciej, wieksza zabawa bedzie:) chodz myslalem zeby wyjechac szybciej bo tak to powrot bedzie na 22 :) a tak przy okazji ukradli mi wczoraj rower:/ gdyby ktos widzial taki we Wro to dajcie znac. z przodu dodatkowo hamulec tarczowy (lewa klamka srebrna), neopren pod lancuch. Edytowane 8 Lipca 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) o prosze zlote hory?? a ja jestem z glucholaz :D jak kiedys bedizesz tam lecial daj znac to sie ustawimy :) NIe no spoko ja tam moge leciec szybciej, wieksza zabawa bedzie:) chodz myslalem zeby wyjechac szybciej bo tak to powrot bedzie na 22 :) a tak przy okazji ukradli mi wczoraj rower:/ gdyby ktos widzial taki we Wro to dajcie znac. z przodu dodatkowo hamulec tarczowy (lewa klamka srebrna), neopren pod lancuch. t_imon jutro bede ... jade na obiadek ..:P zlote hory !! no zlate Hory heheh !! nie sprawdzilem pisowni :P Startuje.. ok 8:00 .... z Wrocka .. lece chyba przez Lądek ... pozniej na boboszow... Krece sie tam po winklach .. ;-) smigam na obiad ... (Zlate Hory) ... i wracam .. albo normalnie przez Glucholazy ...albo kolo granicy Milulovice --->Vidnava--> Javornik --> Paczkow .... ;-) A z rowerem :/// no wyglada ... specyficznie jak ktos .. nie przemaluje to i moze jest szansa !! Edytowane 8 Lipca 2011 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) a nie lecisz na ta wyprawe co chlopaki zaproponowali?? gdybys lecial do czech to podjedz 40km na czerwonoholskie, zrobili tam nowy aswalt na serpentynach :) Edytowane 8 Lipca 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 a nie lecisz na ta wyprawe co chlopaki zaproponowali?? gdybys lecial do czech to podjedz 40km na czerwonoholskie, zrobili tam nowy aswalt na serpentynach :) Chlopaki leca kolo 10:00 ... trasa dluggaa. do wieczora.im zejdzie. nie pasuje mi za daleko ... za pozno wroce !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Chlopaki leca kolo 10:00 ... trasa dluggaa. do wieczora.im zejdzie. nie pasuje mi za daleko ... za pozno wroce !! Coś ty, 500 km z obiadem w Czechach to spoko do 17-ej :) Pozwolę sobie dołączyć do grupy jutrzejszej, wreszcie może nie będę musiał sam latać :icon_biggrin: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Coś ty, 500 km z obiadem w Czechach to spoko do 17-ej :) Pozwolę sobie dołączyć do grupy jutrzejszej, wreszcie może nie będę musiał sam latać :icon_biggrin: No maniek_7 wiesz tankowanie x 2 ... mamy juz 30 min. Dotego obiadek na spokojnie odpoczynek .. 1.5 godzinki badz 2 ... wiec zostaje .. .5 godzin na 500 km ... no ciezko ciezko .. Wam bedzie taki czas wykrecic.. chyba ze maneta do oporu i wszystko na szybko . . ale ja tak nie lubie .. na spince i z mega predkoscia ;- ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 No maniek_7 wiesz tankowanie x 2 ... mamy juz 30 min. Dotego obiadek na spokojnie odpoczynek .. 1.5 godzinki badz 2 ... wiec zostaje .. .5 godzin na 500 km ... no ciezko ciezko .. Wam bedzie taki czas wykrecic.. chyba ze maneta do oporu i wszystko na szybko . . ale ja tak nie lubie .. na spince i z mega predkoscia ;- ) Powrót realnie to 19:00.Ale każdą trasę można poddać lekkim modyfikacjom, choć tę troche szkoda... Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 A może wyjedziemy wcześnie? Np o 9:00. Skoro świt to nie jest, a nie będziemy musieli się spinać. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 moze nawet o 8, gdybyscie poszli na to aby wyjechac szybciej to bym sie podpial do was bo na wieczor jestem umowiony i chcialbym byc we Wrocku;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 A może wyjedziemy wcześnie? Np o 9:00. Skoro świt to nie jest, a nie będziemy musieli się spinać. Ustaliliśmy 10:00. Wypada spytać komu 9:00 nie pasuje? Wpisywać proszę i potwierdzać kto będzie, bo się zaraz bałagan zrobi. A tak to będzie wiadomo na kogo zaczekać. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 oki ryzyk fizyk;p;p ja mam dzisiaj impreze firmowa, jesli jutro bede w stanie prowadzic to melduje sie o 9:00 na stacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi