barteck_street Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja tylko z gazu próbuję i na siedząco ;) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Chłopaki wiem ze to off top ale mam prośbę http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/611?inv=sams0n zagłosujcie na projekt budowy placu w Dobroszycach mojej rodzinnej miejscowości. Będę wdzięczny. Ps. Co do latania chyba dziś bym znalazł czas choćby popatrzeć jak to robicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 ja też mógłbym dzisiaj na chwilę podskoczyć w ramach oderwania się od magisterki ;) dawajcie cynk jak cos na kom. 666-380-223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 JA tez chetny jak cos gg 3124888 ;-) - popatrze z mila checia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 na razie więcej widzów niż samych jeżdzących :P to może jakaś malutka traska wokół komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja dziś do wro lecę o 17 na psiaku będę około 17.30 bo zjem loda pod lidlem:D może ktoś chce się spotkać na parkingu i pogadać ziomal daj znać smsem czy lecisz pod komin czy nie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A dzis to co wszyscy spia ..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Moze by gdzies tak razem wyskoczyć na parking zeby pocwiczyc hamowanie awaryjne i zamykanie oponek przy malej predkosci? Ja jeżdzę od czasu do czasu za hale Elektro World, ale tam jest malo miejsca, są kamery i na bank jesli by podjechac w kilka osób, wywalili by nas. Moze macie jakies miejscówki na które mozna by wpasc w kilka osób?? Takie zabawy na parkingu przynoszą super efekty Edytowane 16 Czerwca 2011 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Szukałem, nie znalazłem. Przynajmniej placu.Zamykanie opon, hamowanie itp potrenować można na Bielanach.Co od czasu do czasu robię :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Parking przed Tesco na Bielanach w dni wolne od pracy (np. ostatnią niedzielę) jest dobry. Można nawet ćwiczyć hamowanie awaryjne z większych prędkości (u mnie poniżej 90km/h z wystarczającym buforem miejsca). Nawierzchnia asfaltowa i sporo miejsca przetykanego jednak tu i ówdzie latarniami i wiatami na koszyki :P Ale dobrze je oznaczyli. Niewielki spadek raczej nie przeszkadza. Ja tam bywam wyłącznie w dni zamkniętego Tesco (tak wychodziło), a wiec rzadko i nie wiem jak w dni robocze to wygląda. Pewnie wiele samochodów zaparkowanych. Ja bym się pisał na jakieś kręcenie kółek dziś wieczorem po 20:30.Wszystko jedno gdzie. Edytowane 17 Czerwca 2011 przez _Ra_ Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil r6 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mam pytanie calkiem do czegos innego :) chodzi mi o kobiety na motocyklach wiem ze sa bo sam widuje je na ulicach i mam pytanie do was koledzy, czy one sie oglaszaja w sprawie wypadow czy cokolwiek tylko na tych amazonkach i tu nic nie pisza czy jak to jest? zwykla ciekawosc bo widze ze sami mezczyzni sie wypowiadaja :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 dziś nie mogę, za to w sobote o podobnej porze jak najbardziej tak. Ok 20 Tesco na bielanach jeszcze jest otwarte, ale zdaje sie, że Castorame o tej porze już zamykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 RA az tak pozno :P ehehe jakies konkrety musisz zarzucic;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wcześniej nie mogę. Poza tym ktoś się tu ostatnio chwalił, że po ślimakach bielańskich po 22:00 ładnie się jeździ :P Problem polega na tym, że nie znam dobrego miejsca na dziś. Liczyłem, że ktoś zna, zaproponuje i przy okazji mi coś-nie-coś na placyku pokaże - czyli na krzywy ryj się załapię :D Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) HAHAHAHA moj plan na dzis byl taki sam no moze podobny :P .. hhehehe D:................................... Ra to gdzie latasz??? Edytowane 17 Czerwca 2011 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi