prezesS Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) 20.00 pasuje?Jak ktoś będzie miał ochotę to shell ArmiKrajowej/Ślężna.. :crossy: Edytowane 11 Maja 2011 przez prezesS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja po miescie moge polatać :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja po miescie moge polatać :rolleyes: O tym myślałem. Wpadaj na shella. O 2010 wyjazd :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 szkoda, ze nie dzwoniliscie- po to tel podałem, bo juz bylem na moto a moglem spokojnie podjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus1989 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 PrezesS a ty może czasem na DLU nie latasz ? Czarna Z750 ? Bo dziś wieczorkiem m z 1 wariatem chwile leciałem na 750 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 szkoda, ze nie dzwoniliscie- po to tel podałem, bo juz bylem na moto a moglem spokojnie podjechac.Zaden nie spisal. Myslalem ze przeczytales posta na temat 2000. Nastepnym sie uda :D PrezesS a ty może czasem na DLU nie latasz ? Czarna Z750 ? Bo dziś wieczorkiem m z 1 wariatem chwile leciałem na 750 ;]Czarna ale jestem na DW. To musial byc jakis inny wariat na zecie :D. Witam kolegów z południa :)Planujemy jechać do Kisielina za 2 tygodnie bo teraz jak powiedziałeś są zawody można by się spiknąć i jechać większą grupą zapraszam do nas :) no i wlśnie u nas też padłą rozkmina z wyścigami ulicznymi by się przejechać do czech i narazie myślimyHej. Weeknd czy tydzien na tor? Ja patrze w pogode od wtorku i jak bedzie ekipa to jedziemy. Napiszcie tez jakcos , moze uda sie zgadac.Byloby wesolo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Hej. Weeknd czy tydzien na tor? Ja patrze w pogode od wtorku i jak bedzie ekipa to jedziemy. Napiszcie tez jakcos , moze uda sie zgadac.Byloby wesolo :DPlanujemy jechac 21 lub 22 aja ale raczej 21 poki co probojemy ogarnac auto i przyczepe bo nie wszystko na kołach dojedzie Jak by co dam znac :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) Trasa pl-wsch w okolicy wro.Pojawiła się w propozycjach na zeszły tydzień a teraz wrzuciłem do gmapy. Co myślicie?: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=208172747419399879506.0004a310a203d549cb191 Edytowane 12 Maja 2011 przez prezesS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Trasa pl-wsch w okolicy wro.Pojawiła się w propozycjach na zeszły tydzień a teraz wrzuciłem do gmapy. Co myślicie?: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=208172747419399879506.0004a310a203d549cb191Kiedy wyruszamy? :crossy: Chociaż jeśli chodzi o łagiewniki, to nie jestem pewien czy aby lepsza droga nie była właśnie między łagiewnikami, a ząbkowicami.. :bigrazz: Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Kiedy wyruszamy? :crossy: Chociaż jeśli chodzi o łagiewniki, to nie jestem pewien czy aby lepsza droga nie była właśnie między łagiewnikami, a ząbkowicami.. :bigrazz: Między łagiewnikami, a ząbkowicami będzie napewno czystsza i szersza, ale gdzie dalej wtedy? łagiewniki - strzelin ma trochę winkli (co zresztą widać na mapie) i jest mniejszy ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 witam, jeżeli ktoś chciałby jechać jutro zwiedzić zamek w Książu i później polatać trochę po okolicy to zachęcam do dołączenia się:)Osobny temat: Kliknij!Przykładowa trasa: Kliknij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Trasa pl-wsch w okolicy wro.Pojawiła się w propozycjach na zeszły tydzień a teraz wrzuciłem do gmapy. Co myślicie?: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=208172747419399879506.0004a310a203d549cb191 Mi ten weekend wybitnie nie pasuje. W następny za to chętnie dołączę. Miłej przejażdżki, Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No ja też w ten weekend odpadam i tak jak w przypadku Ra w przyszłym tygodniu nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 lagiewniki strzelin , moje rejony . droga fajna rowna , z paroma winklami . warto sie przejechac . ruch taki sobie. olawa strzelin , droga po zimie masakra choc ponoc juz ja troche podszykowali .8mka wroclaw lagiewniki wiadomo ruch jak w rzymie :crossy: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 lagiewniki strzelin , moje rejony . droga fajna rowna , z paroma winklami . warto sie przejechac . ruch taki sobie. olawa strzelin , droga po zimie masakra choc ponoc juz ja troche podszykowali .8mka wroclaw lagiewniki wiadomo ruch jak w rzymie :crossy: Właśnie, cienko jest w okolicy. Zapomniałem ze olawa-strzelin to porażka.Może coś polecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi