_Ra_ Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 A ja znów swoje: Ktoś się wybiera gdzieś na weekend? Góry, Czechy, Kisielin? Chętnie się przyłącze, bo samemu gdzieś dalej to mi się nie chce. Po mieście raczej nie przepadam. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 A ja znów swoje: ... A znasz może jakąś lepszą trasę do Kisielina (więcej zakrętów) niż przez Środę, Lubin itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ja w ogóle tam jeszcze nie byłem - dlatego szukam kogoś kto był. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabs Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 ja chetnie walne jakies góry - mogą być czechy , ale w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milus Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ja też się chętnie dołączę w niedziele na Czechy, można wybrać jedna z trasek co się tu wcześniej pojawiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A na jutro, na sobotę nie ma ktoś chęci polatać? Ja niestety tylko sobota. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ja w niedzielę wybieram się do Kisielina (vide inny wątek), ale w sobotę gdzieś bym wyskoczył. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffryc Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Witam WszystkichOdnośnie soboty są jakieś konkretne plany, miejsce spotkania ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabul Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ja niestety dopiero sie ogarnalem, wiec jest ktos chetny gdzies polatac ? Cytuj "wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkachmądrość z duszy czerp, nie tylko z podwórka" Kocham Życie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ja moge gdzies polatac jak cos to odezwij sie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabs Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 lece jutro na zlot - zakonczenie sezonu w wolsztynie, jezeli ktos ma ochote to zapraszam wylot 10:00 shell obronickapowrót na 18:30 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffryc Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Hej Latałem dzisiaj rankiem i ..... Nawierzchnia jest mokra w cieniu nawet o 11.00. Nie pamiętam takiej pogody w październiku :) Wszyscy chcą jeszcze skorzystać oby bezpiecznie. Wieczorkiem też uważajcie - nie widać co się dzieje na asfalcie a temperaturka robi swoje. Mam nadzieję, że nie uraziłem motonitów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Hej Latałem dzisiaj rankiem i ..... Nawierzchnia jest mokra w cieniu nawet o 11.00. Nie pamiętam takiej pogody w październiku :) Wszyscy chcą jeszcze skorzystać oby bezpiecznie. Wieczorkiem też uważajcie - nie widać co się dzieje na asfalcie a temperaturka robi swoje. Mam nadzieję, że nie uraziłem motonitów. Pozdrawiam Oj tam, oj tam! Przesadzasz.Było miodzio - ten łikend ok. 1500 kilosów i żadnych uślizgów czy przygód, nawet o 5:00 w górach. Więc nie pitol proszę. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witam kolegów! Miło się czyta co piszecie ;D niestety ja swój sezon zakończyłem wczoraj...zupełnie nie z własnej woli. Kierowca wymusił mi pierwszeństwo. Opisywać dalej nie trzeba. Kołnierz na szyi, nie tak miałem zakończyć :) w każdym razie widzimy się mam nadzieję na następny sezon. Iwo, obmyślaj już trasy :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 uhh nieciekawie.. mam nadzieje, że poza kołnierzem nic poważniejszego się nie stało. jak moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi