tabul Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 to co jutro o ktorej jedziecie ?? Cytuj "wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkachmądrość z duszy czerp, nie tylko z podwórka" Kocham Życie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 o 10 rano z BP na karkonoskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadi Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 cześć jakie prędkości chętnie bym się podczepił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zloty3200 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Helo. Dołączam się do pytania o prędkość przelotu, też chętnie się doczepię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 prędkości tylko i wyłącznie przepisowe...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadi Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 prędkości tylko i wyłącznie przepisowe...;) przeca wiadomo ,że przepisowa :icon_biggrin: równo 10 odjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nie ma ktos ochoty na wieczorna rundke po miescie tak po 21?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jakieś plany na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 t_imon "nie ma ktos ochoty na wieczorna rundke po miescie tak po 21??"Masz bialą tą yamaszke , wcinalem sobie wczoraj gyrosa na kosciuszki w ogródku :P i dwa razy przeleciala wlasnie taka yamaszka biała koło mnie :) smiga cos ktos pod wieczor dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ja mogę polatać. Jakiś konkretny plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 A nie ma planu tak cos po miescie poterroryzowac :) ja dop bede mogl o 21 szej - przesle moj nr tel na priva to sie zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) ja bym chetnie z Toba cos poterroryzowal po miescie, ale dzisiaj juz jestem ustawiony na piwo wiec niestety, ale jutro chetnie, a biala to prawdopodobnie lata taka dziewczyna, od niedawna stala sie posiadaczka bialej xj :) edit: a na kosciuszki latam czasami bo mieszkam w okolicy ;) Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ponieważ już po urlopach - ma ktoś jakieś plany na weekend? Sobota, niedziela? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 jakies miasto wieczorem;>?? ktos chetny na latanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ja również wrocilem i jestem chetny na niedziele tak do max 500km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi