t_imon Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 na week ma padac;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A może jutro? Burze maogą być po południu/wieczorem więc może udało by się polatać :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 no ja jestem chetny na jakas wycieczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ja również ale jak maniek pisze raczej jutro z rana do godziny 16 17, maja byc burze. macie jakiś pomysł na trasę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonyBravo1985 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Albo nie mieszkam we Wrocku albo pogoda kłamie. Miało być niby 23 st max i burze a tu za oknem słoneczko i ze 28... nie wiem nawet czy na moto nie za ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 teraz jest ladnie, ale jutro maja byc opady poczawszy od godziny 10 pozniej 13,14 i wieczorem 19:/ wiec caly dzien do dupy;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ale burze nawet jak będą to tylko miejscami. Dziś podobno lało na legnickiej a na wyścigowej nawet kropli. Najwyżej będziemy pomykać pomiędzy burzami Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 panowie to gdzie i o której się spotykamy??macie może jakąś trase ustawioną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ja o dziesiątej ruszam z Lukoila na Bielanach. Chyba że od rana będzie potop. A traska - jakiś standard na 5 -6 godzin Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 dokąd chciałbyś jechac? ja jestem na 100% pewny plus andrzej, z zastrzeżeniem że nie będzie rzucać żabami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guz929 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) focusSkąd ty masz takie informacje? Za zatrzymany dowód dostajesz pokwitowanie, które pełni rolę dowodu tylko na wyznaczony okres. Robisz normalnie przegląd i z zaświadczeniem od diagnosty idziesz odebrać dowód w wydziale komunikacji. T_monCo do pobłażliwości tych tajniaków to nie masz się z czego cieszyć, pewnie nawet nie wiesz że zrobili Ci foty moto i kombinezonu, trafiłeś do bazy danych. Teraz jak będziesz chciał spier :crossy: , narobisz gdzieś bałaganu na mieście lub jakieś zdjęcie z fotoradaru od frontu to masz kwit lub wizyte w domu... Sam kiedyś trafiłem do takiej teczki :mellow: Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez guz929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) focusSkąd ty masz takie informacje? Za zatrzymany dowód dostajesz pokwitowanie, które pełni rolę dowodu tylko na wyznaczony okres. Robisz normalnie przegląd i z zaświadczeniem od diagnosty idziesz odebrać dowód w wydziale komunikacji. T_monCo do pobłażliwości tych tajniaków to nie masz się z czego cieszyć, pewnie nawet nie wiesz że zrobili Ci foty moto i kombinezonu, trafiłeś do bazy danych. Teraz jak będziesz chciał spier :crossy: , narobisz gdzieś bałaganu na mieście lub jakieś zdjęcie z fotoradaru od frontu to masz kwit lub wizyte w domu... Sam kiedyś trafiłem do takiej teczki :mellow: z autopsji... od kilku tygodni (ok. miesiąc) tak właśnie to wygląda a co do tego, że możesz dostać kwit na podstawie zdjęcia kombinezonu, to ja bym taki kwit prosto do śmieci skierował!rozumiem, że przy zdjęciu auta z fotoradaru, przy czytelnej rejestracji, mogą sobie porównać wygląd twojej twarzy z twarzą ze zdjęcia w razie wątpliwości co do tego kto prowadził auto, ale żeby na podstawie zdjęcia typa w kasku na motorze, nawet takim jak mój i w takim samym kombinezonie, wystawiać mandat, to trzeba mieć fantazję.... nic tylko nie przyjmować mandatu i kierować sprawę do sądu! przecież w takim kombinezonie i na takim motorze mógł jechać ktokolwiek! a skoro nie ma nawet dowodu że to był mój motor, no to sorry, ale to chyba żart!!! inna sprawa że oni liczą na to że naiwnie przyjmiesz mandat... Ja o dziesiątej ruszam z Lukoila na Bielanach. Chyba że od rana będzie potop. A traska - jakiś standard na 5 -6 godzin Być może i ja się przyłącze jak nie będzie jakoś tragicznie z pogodą... Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez fokus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ja w sobotę nie mogę. Za to w niedzielę chętnie. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) I co pojechali juz ?Bo ja też chętny ale tak o 12 ;/ Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 I co pojechali juz ?Bo ja też chętny ale tak o 12 ;/o 12 mówisz? no ja też na 10 nie zdążyłem... to co, o 12 na lukoil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi