Mateusz2816 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam wszystkichChciałbym się zapytać jaki motocykl lepiej kupić? Tak jak w temacie zastanawiam się nad kupnem Suzuki GS 500 lub BMW F 650. Będzie to mój pierwszy motocykl o dużej pojemności. Proszę o jakieś porady. Dzięki wszystkim za pomoc Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Mateusz2816 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ja bym wybrał kawasaki er5. to był mój pierwszy wiekszy motor i naprawde wiele sie na nim nauczyłem i był przyjemny w prowadzeniu. jesli chodzi oczywiscie wporównaniu z gs500. to jest moje zdanie i naprawde polecam bo kawał sraki jak mówią nigdy mi nie odmówiła posłuszeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) No cóż. Jak miałbym wybierać to brałbym BMW. Sam się zastanawiałem nad tym moto ale fundusze nie pozwoliły. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Horb Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 a nie bierzesz po uwagę innych motocykli w tej klasie? Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz2816 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 a nie bierzesz po uwagę innych motocykli w tej klasie?[/quotenp jakie inne mogły by być na początek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 np jakie inne mogły by być na początek ?Proponuje zacząć od wyszukiwarki. Tematów o pierwszym moto była cała masa. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz2816 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 yhm ok wielkie dzieki poszukam poczytam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 bmw użytkowałem dość długi czas, z czystym sumieniem mogę tobie polecić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Na pierwszy motocykl GS 500, na drugi F 650. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Zawsze powinno się zaczynać od GS500.To motocykl, który pozwoli Ci znienawidzić jazdę na moto od samego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompost Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Zawsze powinno się zaczynać od GS500.To motocykl, który pozwoli Ci znienawidzić jazdę na moto od samego początku.Pewnie, odpychanie się nogami na każdych światłach to koszmar. Bez lytra nie ma jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 BMW Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi