kubagsx Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jak w temacie potrzebuję kombi, ew. kurtka rozmiar 60, bez szlifów itp. Że jestem teraz byk nie mogę znaleźć nic w tym rozmiarze za jakąś normalną cenę. Info proszę na priwa. Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Sie ma.Ja ci polecam skontaktować się z firmą TARBOR z Lublina.Uszyją ci na wymiar i na pewno cena będzie ok. Jeśli chcesz bardzo tanio, to wybierz skórę świńską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Sie ma.Ja ci polecam skontaktować się z firmą TARBOR z Lublina.Uszyją ci na wymiar i na pewno cena będzie ok. Jeśli chcesz bardzo tanio, to wybierz skórę świńską.dzięki za info, zanim napisałeś ten post w nocy zadzwonił do mnie kolega:,,chcesz alpinestars mx-1 w dobrej cenie, 60?"no i w temacie kurtki pozamiatane, co do spodni może wezmę od nich Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Sie ma.Ja ci polecam skontaktować się z firmą TARBOR z Lublina.Uszyją ci na wymiar i na pewno cena będzie ok. Jeśli chcesz bardzo tanio, to wybierz skórę świńską.dzięki za info, zanim napisałeś ten post w nocy zadzwonił do mnie kolega:,,chcesz alpinestars mx-1 w dobrej cenie, 60?"no i w temacie kurtki pozamiatane, co do spodni może wezmę od nichogłoszenie już nieaktualne. Strój skompletowany Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi