Skocz do zawartości

Zapraszam ponownie na www.etezetka.prv.pl

erde
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

[glow=yellow:76f5319b8f]Dobrze jak na początek[/glow:76f5319b8f] :)

Najbardziej podoba mi się strona tytułowa, jest fajna- ja takiej nie ooomiem zrobuć :)

Życzę rozwuju strony , ciekawych artykułów- poszperaj w sieci i dalekich podróży - większych niż 3km :mrgreen:

jak zrobisz człowieku lepszą stronę to wtedy możemy dyskutować, a narazie to mało mnie Twoja opinia obchodzi. Co w takim razie chciałbyś na stronie o mz widzieć co? grę o mz? model mz do wydrukowania i złożenia czy inne pierdoły? :| a ten mur to może Ci się przydać coś mi się wydaje. nara

Stronka sie fajnie zapowiada, to fakt ze brakuje troche wiecej materiałów no ale dopiero zaczynasz, jak tak dalej pujdzie to stronka bedzie naprawde fajna. Mnie cieszy kazda dobra nowa stronka o mz podoba mi sie ze te motory dalej zyja i sa ludzie którzy ułatwiaja dostemp do materiałów o nich. Zycze ci powodzenia.

pozdro @

Nic tylko zyczyc powodzenia,bede sledzil jej rozwuj bo jestem na etapie poszukiwan mz i sadze ze bede potrzebowal duzej ilosci informacji na jej temat i mam nadzieje ze znajde je wlasnie na tej stronce.

A to czy sie podoba czy nie to juz sadze kwestia gustu..

pozdr

w dziale Warsztat zamieściłem kilka ciekawych zdjęć z przebiegu remontu etki. teraz już jest wszystko skończone a fotki ukazujące efekt pracy będą już niedługo.

przypominam  

www.etezetka.prv.pl

Mindak a co Ty tu robisz?? :? :mrgreen:

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

Założenie takiej strony nie jest łatwe, to znaczy samo założenie nie wystarczy bo musi być tam sporo ciekawych informacji, żeby zaglądało tam wielu ludzi zainteresowanych tematem ETZ. A jeśli mogiem coś zaproponować 8)

- jeśli znasz j.niemiecki możesz pościągać i przetłumaczyć kupę materiałów z tamtejszych stron, jest tego multum od podstawowych informacji do tuningu silnika itd itp

Ja niemieckiego nie znam i pomagał mi w tych sprawach kolega, w skutek czego powstało trochę informacji na stronie www.mzrider.republika.pl w języku polskim

Także myślę, że warto od tego zaczać. A reszta sama przyjdzie z czasem :lol: