Yellow Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Cześć. Od dłuższego czasu próbuje trafić w naszym małym kraju na jakieś ciekawe wydechy do Yamahy V-max. Najchętniej Supertrapp 4w2. Slip ons. Zastanawia mnie fakt,czy tak trudno na nie trafić, bo rodzimi handlarze często nie wiedzą nawet o co pytam. Może na forum, ktoś będzie mi mógł pomóc w tym temacie.Siemanko Yellow :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 No cześć. Jak narazie, to widziałem V-maxy z wydechami Devil i Sebring, no i oczywiście z oryginalnymi :D . O ile dobrze się orientuję, to w ofercie Luis lub HeinGericke są wydechy Sebring. Jednak dużo taniej i być może równie dobrze takie wydechy zrobi Ci ktoś w kraju. Skontaktuj się z Damianem "Damian1974 vel Ryży Koń" (JBT Serwis. Al. Prymasa 1000-lecia 81A pawilon 12 tel 501 583 038) on robi wydechy może coś Ci doradzi. O ile dobrze się orientuję to Dominik Szymański dorabiał sobie wydechy do Ducata i jest z nich zadowolony, możesz napisać do niego na priva. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arapaho Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Ostatnio, moj kolega zakupil supertrappy do Vmaxa na niemieckim ebay-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Simon(nasz forumowicz) ma w swoim maxie(przynajmniej takie tłumiki widziałem u niego na zlocie w modlinie) wydechy supertrap...Zapytaj go gdzie je kupił- najczęściej udziela sie chyba na forum zlotów... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arapaho Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 Wlasnie o Simona mi chodzilo, kupil je na e-bayu niemieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi