szynszyll Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 witam czy ktos z Was mial do czynienia z produktami tej firmy: http://allegro.pl/tarcza-hamulcowa-wave-cbr-1000-vtr-o24-i1498088652.html nazywa sie to to THAI RACING jeden z klientow uparl sie zeby to kupic a ja nie bardzo wiem co mu powiedziec. dzieki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Chinska tarcza - zamiennik. Ogolnie da sie na tym hamowac. Dobra alternatywa jak ktos ma krzywe/cienkie tarcze, a nie ma kasy na oryginal lub EBC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 chyba kpisz. to nie jest dobra alternatywa. to jest totalna kupa. widziałem takie tarcze po jednym ostrym hamowaniu... totalne dno. dobry zamiennik to EBC Galfer NG Lucas. te marki przetestowałem i sa bardzo dobre. szkoda kasy na gówno bo trzeba wydać dwa razy. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi