major000 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 pozatym włoży dyfuzor od exc plus tłok z dwoma pierścieniami i pojawi się mocny dół a to jest wydatek w okolicach 1000 zł jak nie więcej, nie lepiej dołożyć ten 1000 do kwoty zakupu i brać exc ??Dyfuzor kupi za 300zł nowy, a tłok i tak musi wymienić po zakupie czy to będzie sx czy exc bo chyba nie sądzisz że poprzedni właściciel godzine przed sprzedażą zrobi remont. Enduro z papierem kosztuje sporo więcej od crossówki więc te zabiegi "upiększające" i tak wyjdą taniej niz wersja enduro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 mi się fajnie exc 125 jeździło, szczególnie pod gore i na zakrętach, na prostych wszyscy mnie odchodzili :sad: Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnderseN Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Czyli tak naprawdę dalej nie wiem jaki motocykl wybrać ... zdania są bardzo podzielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nie słuchaj innych, każdemu się podoba co innego. Obejrzyj SX'a, przejedź się, tak samo EXC i podejmij decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarek17 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja jeżdzę sx 125 z 2005 po lesie i ogolnie jest w całkiem ok, zawias ustawilem w miare miękko , dól jak na crossa 125 jest całkiem niezły,lecz to i tak straszna wścieklizna, na wysokich obrotach idzie jak szalony, a do lasu przydalo by sie cos troszke spokojnieszego i z 6 biegami bo moj akurat ma 5,no i mały bak to największy problem przy jeździe enduro chyba ze ktos pokonuje maksymalnie z 70 km w terenie to wystarczy.Ale nie narzekam i mozna sie przyzwyczaić i czerpac duzo frajdy z latania sx-em po lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ja bardziej nastawiam sie na crossa , a dokładnie sx 125.Doradcie mi na co muszę patrzeć przy oglądaniu motocykla ? Tylko jak można to piszcie jak najproszciej , bo jak wiecie zaczynam dopiero przygode z off-roadem !To ja ci powiem tak.Wrzucenie 5 tys zł w sezon w taki sprzęt to nic szczególnego.(I dotyczy to wszystkich setek). To jest mój SX:A tak idzie:(Od razu dodaje że mój KTM jest w 100% seryjny)http://www.youtube.com/watch?v=c2DKl8ktIA8 SX cię pozamiata zdrowo, ja bym polecał DT 125, dużo lepiej mi się tym jeździło po lesie niż SXem. To moja DT:http://www.youtube.com/watch?v=AXJcn37sfcE www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 to ja tak od siebie z racji ze DT 125 po lesie kiedyś jezdzilem.to ja proponowabym Ci jednak RX na Rotaxie bo DT to takie bardzo lajtowe a tak z SX na RX znowu aż takiego przeskoku w propozycjach nie będzie. Terenowo RX ogarnie lepiej :) W miare po polsku :) ? np. http://allegro.pl/cross-aprilia-rx-125-2000r-gratisy-i1520679508.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnderseN Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 A czy inne crossy niż Sx też są takie "twarde" ? Np. Yamaha yz , Kawasaki kx ,Suzuki rm ? Sorry , że już w temacie KTM , ale jak tutaj się rozmowa rozwineła to nie bede zakładał nowego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Tak , wszystkie cross są tak strojone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi