Dźwiedziu Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Stało się. We wtorek, w swoje urodziny, Rozpocząłem sezon i zaliczyłem pierwsze kilometry na pierwszym motocyklu. Również pierwsze pozdrowienia, pierwsze tankowanie i pierwsze przeciskanie się w korku (choć te ostatnie we czwartek :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1981 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 to teraz musisz zostac wrózka i przwidywac na drodze i uwazac na samochody hehe zycze szerokiej drogi i uwaznych kierowcow i zebys nie skonczyl tak jak ja :))))) nic przyjemnego miec urwana noge na zywca:)) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 to teraz musisz zostac wrózka i przwidywac na drodze i uwazac na samochody hehe zycze szerokiej drogi i uwaznych kierowcow i zebys nie skonczyl tak jak ja :))))) nic przyjemnego miec urwana noge na zywca:)) pozdroDawid - Dźwiedziu juz długo jest na forum i nie tylko on wie jakie są możliwe scenariusze. Mimo usmiechnietych buziek mogleś sobie darowac ostatnie zdanie w jego urodziny (wróżby też wsadź do buta). Dżwiedziu - wspaniałej moto drogi, zaliczania kolejnych kilometrów z bananem na gębie życzę urodzinowo! najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1981 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 to teraz musisz zostac wrózka i przwidywac na drodze i uwazac na samochody hehe zycze szerokiej drogi i uwaznych kierowcow i zebys nie skonczyl tak jak ja :))))) nic przyjemnego miec urwana noge na zywca:)) pozdroDawid - Dźwiedziu juz długo jest na forum i nie tylko on wie jakie są możliwe scenariusze. Mimo usmiechnietych buziek mogleś sobie darowac ostatnie zdanie w jego urodziny (wróżby też wsadź do buta). Dżwiedziu - wspaniałej moto drogi, zaliczania kolejnych kilometrów z bananem na gębie życzę urodzinowo! najlepszego !sorki:)))) to taki czarny humorek..wiadomo ze zycze wszystkiego dobregoo wszystkim na 2 kolach..pozdroooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1985 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Szerokości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dziwiedziu, gratki.Fajny sprzęt i w jedynym słusznym kolorze. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Piękna maszyna Pewnie najlepsze urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Pierwsze moto, pierwsza przejazdzka, pierwszy korek... Erm, przeczytaj no sygnaturke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Pierwsze moto, pierwsza przejazdzka, pierwszy korek... Erm, przeczytaj no sygnaturke... Widać, ze nie przeczytałeś wszystkich postów i nie kojarzysz Dźwiedzia :icon_mrgreen: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dźwiedziu Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Pierwsze moto, pierwsza przejazdzka, pierwszy korek... Erm, przeczytaj no sygnaturke...Widać, ze nie przeczytałeś wszystkich postów i nie kojarzysz Dźwiedzia :icon_mrgreen:O mamuniu, taki jestem sławny? ;D Tak serio to gdzieś ta świadomość wykładki się z tyłu głowy kołacze. Szczególnie, że u Kulika bałem się zrobić zakręt przy trzydziestu na godzinę, na 250tce. A tak to dzięki wszystkim.Kolor rzeczywiście jedyny słuszny, choć kusi by jakoś zagospodarować tą gładką powierzchnię.A urodziny były najlepsze do tej pory ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Jak się nie wypier****sz to się nie wyszkolisz. Czy jakoś tak to szło... A jak się będziesz bał motocykla to tez się nie nauczysz. Dlatego na pierwsze moto trzeba było kupić jakiegoś rumpla którego można poobijać. Urodziny czy nie, uwaga o urwanej nodze słuszna jest 24h, 365 dni w roku. Gratulacje i szerokości! :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dźwiedziu Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ten dylemat już przechodziłem przy szukaniu motocykla. I jak wiele jest filozofii, to najbardziej podoba mi się ta o nie wypier*****u się na jakimkolwiek motocyklu. Ale dzięki niezależnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dlatego na pierwsze moto trzeba było kupić jakiegoś rumpla którego można poobijać. Oj tam .....Od razu lytra, 200 KM i nufke sztuke :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi