Koomi Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Cześć Oto mój nowy nabytek, Shadow 600 zrobiony na bobbera: Co o nim myślicie?Zastanawiałem się nad przewinięciem taśm termo, bo są trochę zjechane, oczywiście polecą też wszystkie naklejki. Zastanawiam się nad zrobieniem dodatkowej kanapy na pasażera (wiem wiem, bobber - ale kobitkę trzeba przewieźć bo się obrazi). Stelaż jest, wystarczy zrobić kanapę. Myślałem nad półokrągłą, żeby nie zaburzyła stylu, tylko naturalnie się komponowała, a po zdjęciu możnaby zaślepiać dziurę po śrubie jakimś kolcem albo co (moto będzie miało 2 tryby - przyjazny i nieprzyjazny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 WitamPrezentuje się ładnie. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 (edytowane) Zacny sprzęt.A taśmy to bym osobiście wypier.... Edytowane 24 Marca 2011 przez Lord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 no mi sie tez wydaje że uroku jej nie dodają... ale skoro wlasciciel mial taka fantazje to spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 No rewelka :) Pierwsza shadowa która mi się podoba :) Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 no mi sie tez wydaje że uroku jej nie dodają... Myślisz że przegrzane, rdzewiejące kolektory bez taśm będą lepiej wyglądać? Siedzonko mógłbyś zrobić z wycięciem w kształcie litery "V" z przodu co by się komponowałem z kształtem Twojego siedzonka. A kolec do otworu to nie jest dobry pomysł, w razie wypadku będziesz miał go w d... . Dosłownie. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koomi Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 no mi sie tez wydaje że uroku jej nie dodają... Myślisz że przegrzane, rdzewiejące kolektory bez taśm będą lepiej wyglądać? Siedzonko mógłbyś zrobić z wycięciem w kształcie litery "V" z przodu co by się komponowałem z kształtem Twojego siedzonka. A kolec do otworu to nie jest dobry pomysł, w razie wypadku będziesz miał go w d... . Dosłownie. Qurim, a może wiesz, gdzie w Warszawie takie siedzonko można dorobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Zastanawiam się nad zrobieniem dodatkowej kanapy na pasażera (wiem wiem, bobber - ale kobitkę trzeba przewieźć bo się obrazi). Ja bym powiedzial ze sie nie da i po sprawie :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) Piękna maszyna. Mi podobają się oploty kolanek :) całowzór orginalny :buttrock: Edytowane 28 Marca 2011 przez agent 303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi