manuel191 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Siema wszystkim nareszcie się ktoś odezwał bardzo chętnie bym się z wami wybrał ale niestety pracuję :sad: dopiero mam wolne poniedziałek i wtorek ale pewnie wy w te dni pracujecie ale mam nadzieję że nadarzy się jeszcze okazja do końca sezonu jeszcze wiele dni życzę wam szerokiej drogi i słonecznej pogody pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 lombardo fajnie, że napisaleś ale nie dałeś namiarów i nie było Cię przed 9 na formu :lapad: ... ja właśnie spadam. moze innym razem Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Wczoraj wieczorem i dzisiaj od 8-mej rano czekałem na powiadomienie na i-mail,że jest jakiś odzew w temacie,moja wina bo nie podałem namiarów na pw,będę mądrzejszy na przyszłość.Szerokiej drogi.A skoro już napaliłem się na jakąś małą wycieczkę to może jest ktoś chętny na wyjazd dziś lub jutro?W niedzielę można by polecieć w rejony Jastrzębiej Góry odwiedzić Półwysep Rozewie,albo do Dziwnowa a później Wisełka,Międzyzdroje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam serdecznie jutro jeśli pogoda dopisze organizuję ustawkę do Skorzęcina jest nas już 3 jeśli ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszam na godz. 11 pod stadionem Lecha w Poznaniu pozdrawiam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 jest nas już 3 wow !!! :icon_eek: :icon_mrgreen: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 wow !!! :icon_eek: :icon_mrgreen: Jak na to Forum to i tak sporo :wink: Niestety,ja na jakiś czas jestem wyłączony z wszelkich wypadów,zawdzięczam to miłej Pani która za pomocą swojej puszki nad wyraz skutecznie obrała prawą stronę mojego dromadera :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 to ładnie... co chwila ktoś się rozpierd... Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jeszcze powiedz że blondynka ha ha ha i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jeszcze powiedz że blondynka ha ha ha i wszystko jasne Miła i sympatyczna szatynka,choć w sumie to dzisiaj ciężko o potwierdzenie takich założeń ze względu na brak innych włosów(np wąsy lub pod pachami :wink: )a żeby było ciekawiej to Pani była w zaawansowanej ciąży i z małym dzieckiem z tyłu.Jednak mimo to brała się za wyprzedzanie na zakazie,bez kierunkowskazu i spojrzenia w lusterko czy czasem ktoś nie jedzie obok,ponieważ za chwilę będzie skręcał w lewo :icon_rolleyes: Tak mi przydzwoniła z prawej strony że moto wpadło w rybkę i poleciałem na krawężnik po drugiej stronie,oj było wesoło :eek: A tak przy okazji jak wam coś mówi rano żeby założyć cały garniak razem z butami,to zakładajcie,ja tak zrobiłem i uratowałem nogę :lalag: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 To fakt miałeś wesoło he he mówiąc garniak masz na myśli kombi? :notworthy: oj tak masz rację i szacun kombi musi być bo jak widzę nie których czubków w krótkich spodenkach i koszulce to aż ciary przechodzą a jak tam moto mocno poczaskane pozdrawiam i życzę mniej taki przypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 siema lombardo i jak tam moto poskładane? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 siema lombardo i jak tam moto poskładane? :crossy: Dupa w kniejach,czekam na decyzję co do wysokości odszkodowania,muszę wiedzieć ile mogę wydać żeby nie naruszyć budżetu na wyjazd do Grecji.Jutro daję set do pospawania i zamawiam prawy boczek bo mi powoli tęskno do latania,na przyszły tydzień dromader musi być gotów,muszę gdzieś polecieć bo inaczej zacznę szczekać na ludzi. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Dupa w kniejach,czekam na decyzję co do wysokości odszkodowania,muszę wiedzieć ile mogę wydać żeby nie naruszyć budżetu na wyjazd do Grecji.tylko ci współczuje . Niedawno pewien pan skasował mojego fajera ( sc59 2008 rok ) i PZU chciało wypłacić za połamany set,klamkę praktycznie wszystkie plastiki , tłumik ,siedzenie i zadrapana ramę 7500 a jak narazie wypłacili 2400 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 słyszałem o tej przykrej sprawie kiler. a niby PZU - porządna firma... chyba używki liczyli i bez robocizny :icon_eek: pozdrowionka Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 tylko ci współczuje . Niedawno pewien pan skasował mojego fajera ( sc59 2008 rok ) i PZU chciało wypłacić za połamany set,klamkę praktycznie wszystkie plastiki , tłumik ,siedzenie i zadrapana ramę 7500 a jak narazie wypłacili 2400 :banghead: Toś mnie teraz pocieszył :unsure: Mam podobne uszkodzenia plus zbiornik paliwa,chłodnicę i przedni błotnik,ciekawe na ile wycenią :wacko: Ja stwierdziłem że nie będę na fiutów czekał i naprawiam sprzęt po minimalnych kosztach,migomat,spawara do plastiku lakier w sprayu i będzie git,najwyżej fotki na wyprawie będę robił z tej ładniejszej strony :wink: A co do PZU,to dobrą renomę mieli ale 20 lat temu,jak potrzaskałem autko na sporym piesku w styczniu to kasę dostałem późną wiosną po sporej batalii :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi