Skocz do zawartości

WSPÓLNE USTAWKI

Robas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 14.04.2011 o 16:48, BugsBunny napisał:

Jedzie ktoś do Częstochowy z Poznania w niedziele na ogólnopolskie rozpoczęcie sezonu? Ja jeszcze nie wiem, zależy to od wielu czynników.

w niedzielę lecimy w pare sprzętów także zapraszamy. mój nr 728 758 716 bo nie będę do tego czasu juz dostępnym na forum

WWW.WGM.NET.PL

W dniu 14.04.2011 o 21:57, kiler napisał:

sory ale co jest w sobotę pod areną ???

Taka tam imprezka

https://lh5.googleusercontent.com/_2DdT04oBe7Y/TZsV-uC7F0I/AAAAAAAAA0g/_GOA0IJS2XY/s640/200813_111214062293579_107653549316297_105007_1833202_n.jpg

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

Witam :notworthy:

Jakby ktoś z was był chętny na wspólne latanie :crossy: :crossy: w jakieś ciekawe miejsca to ja i mój placaczek jesteśmy jak najbardziej chetni :biggrin: :biggrin:

p.s inne plecaczki mile widziane przynajmniej mojej będzie rażniej

podam moje gg 34449396

Pozdrawiam

W dniu 20.04.2011 o 16:21, Kynias napisał:

Witam :notworthy:

Jakby ktoś z was był chętny na wspólne latanie :crossy: :crossy: w jakieś ciekawe miejsca to ja i mój placaczek jesteśmy jak najbardziej chetni :biggrin: :biggrin:

p.s inne plecaczki mile widziane przynajmniej mojej będzie rażniej

Hej,

Z miłą chęcią bym polatał gdzieś w poniedziałek wielkanocny (spalić trochę kalorii;)).

Jestem od niedawna w Poznaniu i fajnie byłoby poznać kogoś z kim można czasami gdzieś wyskoczyć.

jak coś gg 9350605

pzdr

Witam

Mamy plany na jakiś wyjazd w w sobotę (30 kwietnia maj) może być mała rundka np.do Boszkowa bo nasi znajomi jadą tam na weekend majowy i jadą już w sobotę wiec jest myśl aby ich odwiedzić a no i my jedziemy pod namiot więc musimy obczaić jakieś pole namiotowe :) :crossy: :crossy:.

jak ktoś był by chętny to można sie zgadać.Myślę że godzina 12\13 była by odpowiednia.

Czekam na propozycje...

Pozdrawiam

P.s!! Motocyklistom bez prawa jazdy i bez tablicy przy moto dziękujemy!!

Nie mam zamiaru się później tłumaczyć przed władzami :banghead:

Edytowane przez Kynias

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam serdecznie wszystkich fanów dwóch kółek co do polatania rekreacyjnie to ja bardzo chętnie się na to piszę. Może uzbieramy większą ekipę i polatamy? myślałem aby skoczyć do Ostrowa Wielkopolskiego na obiad może ktoś był w Barze Górecznik? krajową 11 leci się dosyć fajnie serdecznie pozdrawiam

Czy ktoś tu bywa na tym forum? wiem że jest sezon i fajna pogoda he he he ale może jakaś ustawka w poniedziałek polatamy chociaż po mieście pozdro

są chętni na jutrzejsze latanie? planuje wyjazd koło 9, możemy ustawic się gdzieś na trasie a trasę proponuję ustalić tu na forum przed 9 :) chciałbym polecieć w okolice brodnicy gdzie jest tam pare zamków bo obejrzenia...

WWW.WGM.NET.PL

Hej,jestem za tylko dobrze by było podskoczyć na chwilę gdzieś w okolicę jakiegoś jeziorka lub najlepiej morza,oczywiście nie nalegam. :wink:

Gdzie się spotkamy,najlepiej w miejscu gdzie jest kawa lub jakiś wodopój. :flesje:

Pozdr.