BugsBunny Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 W sobotę pod areną to było tydzień temu. Było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jedzie ktoś do Częstochowy z Poznania w niedziele na ogólnopolskie rozpoczęcie sezonu? Ja jeszcze nie wiem, zależy to od wielu czynników.w niedzielę lecimy w pare sprzętów także zapraszamy. mój nr 728 758 716 bo nie będę do tego czasu juz dostępnym na forum Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 sory ale co jest w sobotę pod areną ???Taka tam imprezkahttps://lh5.googleusercontent.com/_2DdT04oBe7Y/TZsV-uC7F0I/AAAAAAAAA0g/_GOA0IJS2XY/s640/200813_111214062293579_107653549316297_105007_1833202_n.jpg Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BugsBunny Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Kurczę o 9 muszę być w okolicach Częstochowej. Nawigacja pokazuje mi 4.5h więc o 5 rano bym ruszał Ktoś chętny na tak szaleńczą godzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynias Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam :notworthy: Jakby ktoś z was był chętny na wspólne latanie :crossy: :crossy: w jakieś ciekawe miejsca to ja i mój placaczek jesteśmy jak najbardziej chetni :biggrin: :biggrin: p.s inne plecaczki mile widziane przynajmniej mojej będzie rażniej podam moje gg 34449396 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slokar Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam :notworthy: Jakby ktoś z was był chętny na wspólne latanie :crossy: :crossy: w jakieś ciekawe miejsca to ja i mój placaczek jesteśmy jak najbardziej chetni :biggrin: :biggrin: p.s inne plecaczki mile widziane przynajmniej mojej będzie rażniej Hej,Z miłą chęcią bym polatał gdzieś w poniedziałek wielkanocny (spalić trochę kalorii;)).Jestem od niedawna w Poznaniu i fajnie byłoby poznać kogoś z kim można czasami gdzieś wyskoczyć.jak coś gg 9350605pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no mozna by cos pomyslec o polataniu w poniedzialek ;-) Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Raczej na względu na pogode to będzie nie możliwe - zapowiadaja deszcz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no mozna by cos pomyslec o polataniu w poniedzialek ;-)A odpaliłeś już motóra ?? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1989 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Jedzie ktoś do Wolsztyna z niedzieli na poniedziałek? Rozpoczęcie moto i dni Wolsztyna są. Domki nad jeziorem 90zł doba 6os. Cytuj wynajem motocykli turystycznych http://www.66projekt.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynias Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam Mamy plany na jakiś wyjazd w w sobotę (30 kwietnia maj) może być mała rundka np.do Boszkowa bo nasi znajomi jadą tam na weekend majowy i jadą już w sobotę wiec jest myśl aby ich odwiedzić a no i my jedziemy pod namiot więc musimy obczaić jakieś pole namiotowe :) :crossy: :crossy:. jak ktoś był by chętny to można sie zgadać.Myślę że godzina 12\13 była by odpowiednia. Czekam na propozycje... Pozdrawiam P.s!! Motocyklistom bez prawa jazdy i bez tablicy przy moto dziękujemy!!Nie mam zamiaru się później tłumaczyć przed władzami :banghead: Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Kynias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANCZO Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 dopiero teraz jestem ale jesli mozna ja tez jestem hentny na wypady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam serdecznie wszystkich fanów dwóch kółek co do polatania rekreacyjnie to ja bardzo chętnie się na to piszę. Może uzbieramy większą ekipę i polatamy? myślałem aby skoczyć do Ostrowa Wielkopolskiego na obiad może ktoś był w Barze Górecznik? krajową 11 leci się dosyć fajnie serdecznie pozdrawiam Czy ktoś tu bywa na tym forum? wiem że jest sezon i fajna pogoda he he he ale może jakaś ustawka w poniedziałek polatamy chociaż po mieście pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 są chętni na jutrzejsze latanie? planuje wyjazd koło 9, możemy ustawic się gdzieś na trasie a trasę proponuję ustalić tu na forum przed 9 :) chciałbym polecieć w okolice brodnicy gdzie jest tam pare zamków bo obejrzenia... Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Hej,jestem za tylko dobrze by było podskoczyć na chwilę gdzieś w okolicę jakiegoś jeziorka lub najlepiej morza,oczywiście nie nalegam. :wink: Gdzie się spotkamy,najlepiej w miejscu gdzie jest kawa lub jakiś wodopój. :flesje: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi