Tobik Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 Witajcie ludziska!Szukam pilnie nastepujacych czesci:1.Najwazniejsze: łożysko do wyciskania sprzęgła (tam pod pokrywą)2.Mniej ważne: uszczelke pod pokrywe od strony sprzegla (najlepiej sztuka lub dwie ale moze byc tez komplet) UWAGA: Chodzi tu o MZ ETZ 250.Błagam o szybkie odpowiedzi.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 takie lozysko dostaniesz w kazdym sklepie z czesciami do etek ... jak ja wymienialem to nie bylo z tym problemu ... numer lozyska: 6302 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Hmm, a mozna te lozysko kupic w jakims sklepie internetowym wysylkowym??Np. w kemocie nie widzielem tego lozyska w ofercie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWISTER Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 A uszczelke można samemu wyciąć :) z jakieś tektury 8) Cytuj https://www.szkolaexpert.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Z tymi czesciami nie bedziesz miał problemu idziesz to kazdego sklep z czesciami do mz i kupujesz. Łozysko nie wiem ile moze stac ale komplet uszczelek kosztuje jeden z 6zł z hakiem (mniejszy), a drugi 8zł z hakiem (wiekszy). Jak juz szkoda ci kasy na ten komplet jak potrzebujesz tylko jedna uszczelke to mozesz zawsze wyklepac z tekturki. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Poprawka te 6302 jest w kemocie ale to nie o to łożysko chodzi.1600S - taki symbol jest tego. chodzi tu o lozysko, oporowe do sprzegła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Witajcie ludziska!Szukam pilnie nastepujacych czesci:1.Najwazniejsze: łożysko do wyciskania sprzęgła (tam pod pokrywą)2.Mniej ważne: uszczelke pod pokrywe od strony sprzegla (najlepiej sztuka lub dwie ale moze byc tez komplet) UWAGA: Chodzi tu o MZ ETZ 250.Błagam o szybkie odpowiedzi.Z góry dzięki. Zastanawiam sie tylko po co ci uszczelka.... :mrgreen: ja naprzykład składałem silnik bez, na silikon i nie mam żadnych wycieków..no chyba że ma tak zamsakrowane powierzchnie dekli że silikon tego nie chce uszcelnic:)A jesli ci tak bardzo ptrzebna to możesz sobie ja samemu skołowac wysatrczy odpowiedni materiał..jakś dsektórka i ognia....bierzesz dekiel przykładasz dekturke i lekko naprzydkład kluczem pukasz sobie w dekturke...pod wpływem tych czynności wycina sie uszcelkaa na koniec moze poprawic naprzykład żyletka czy nozyczkami w zależosci czy powstały jakieś niedoróbki.... pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 W sumie uszczelka kosztuje tyle co sylikon chyba, wiec nie ma zbytniej róznicy, a sylikon jest jednorazowy, tzn. do następnego ściągnięcia pokrywy, więc lepiej chyba kupić uszczelke, która posłuży dłużej? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Hej!Poszsukuję owiewki do ETZ, najchętniej dużej zakrywającej również kolana. Ale mała na lampę też może być... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Lozysko jEst w KEmocie!!!!!!!A uszczelke wycinasz z Tektury!!! Ja wycinalem z Okladni bloku rysunkowego :mrgreen: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Hej!Poszsukuję owiewki do ETZ, najchętniej dużej zakrywającej również kolana. Ale mała na lampę też może być... :| Tak sie składa że keidy przegladałem allegro natknołem sie na taka..... http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=25325491 :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Veteranos podaj mi dokładna nazwe tego łożyska jakie jest w kemocie, ja coś dokładnie szukałem i nie mogłem znależx :cry: zapodaj nazwe może inaczej sie nazywa czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 W sumie uszczelka kosztuje tyle co sylikon chyba, wiec nie ma zbytniej róznicy, a sylikon jest jednorazowy, tzn. do następnego ściągnięcia pokrywy, więc lepiej chyba kupić uszczelke, która posłuży dłużej? :)ale calej tubki nie wyciskasz :) Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 KeBaN dzięki za info, też już się na nią natknąłem , ragularnie tam zaglądam. Obecnie kombinuję jedną taką, ale nie wiem czy wypali, więc sprawa aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 W moim bloku mieszka koleś co miał kiedys mz etz 250 i miał całą owiewke...nawet fajnie to wyglądało..a ja sie kiedyś natknałem na taka w sklepie tylko lipa bo nie zapytałem sie o cene.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi