Gregor Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 dawać jeszcze zdjęcia, BIAŁY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Misza, patrzyłem album. Który to Ty? Ja....eeee to znaczy zaraz..... a no ja to tan w koszulce baz nadruku z długimi włosami. Ten czarny pokręcony to chłopak z okoloc Mragowa :) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 zapodam jutro :mrgreen: :mrgreen: bronek kupuj suzuke co moja dostala i przeyzła hehe bronek moze juz chwyciles kontakt z bulim ale jak cos to masz tu jego nr 506841842 Marta chwyciłaś mnie na kilku fotkach dzieki :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 racja, kupujcie motor od białego. Używany turystycznie, stan igła, kierowca kobieta, lekarz, niepaląca. (bądź kupię inny rozbity) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 bardzo śmieszne :mrgreen: :mrgreen: zobaczymy niebawem podobne ogłoszenie :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 tel do Bulego mam, chciałem coś wiedzieć więcej o nim samym i jego robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 robił mi kilka razy i nie mam zastrzezeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 dobra zapodaje foty :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 next Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker girl Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 :) :) :twisted: :twisted: białyyyy!!!! Fajne foty!!!!!! :P :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 nosz qrwa żłuje,ze nie pojechałem.....sory chłopy deszczu sie zlakłem...i na kacu w sumie byłem w sobote takze miałem lęki.. ;) :twisted: .....ale widze,ze bibka była zajebista dajcie termin poprawin juz nie odpuszcze!!! p.s biały ty cicha wodo molestowałes troszke tam widziałem dziewczęta... bronek co zrobiłes swojej kawie rzeźniku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Kur... wybieramy sie do Bartoszyc i sie wybrac nie mozemy... W tym terminie pojechalismy na niezbyt ciekawe wyscigi w Szymanach. Widze ze sporo nas ominelo. :) Kiedy nastepna edycja????????? Ostroleka musi tam byc !! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 bronek co zrobiłes swojej kawie rzeźniku???? nie pamiętam - nawaliłem się ;) ale mów mi KILER :mrgreen: Ps. a tak serio to ujowa sprawa, jestem wyłączony i trzeba będzie wyskoczyć z niezłej kaski. Dzisiaj po południu będzie diagnoza (chyba znowu się nawalę - z rozpaczy :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Kiedy nastepna edycja????????? No niestety powtórka bedzie dopiero za rok :cry: ale warto poczekac, a tak między czasie zapraszam na zlocik w Giżycku, ma być naprawde fajna impreza i dobrze żęby dużo luczi sie zjechało, bo chłopaki z V-Boyena chcą zrobić duża impreze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 bronek co zrobiłes swojej kawie rzeźniku???? nie pamiętam - nawaliłem się ;) ale mów mi KILER :mrgreen: Ps. a tak serio to ujowa sprawa' date=' jestem wyłączony i trzeba będzie wyskoczyć z niezłej kaski. Dzisiaj po południu będzie diagnoza (chyba znowu się nawalę - z rozpaczy :) )[/quote'] Niech zgadne hmmm... panewki :twisted: tylko ile? Jak cos to wiem kto dobrze robi w stolicy. kumplowi robil tez w kawie tylko zx 10. Co do gizycka to moze byc dobry pomysl bo nie ma nic innego ciekawego w tym terminie. (koniec lipca poczatek sierpnia? chyba jakos tak?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi