Shad11 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja mowie NEVER! hehe piorko bd mi opowiadac na priv co sie dzieje w wyscigu? ;-) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja mowie NEVER! hehe piorko bd mi opowiadac na priv co sie dzieje w wyscigu? ;-) :-D Nie ma sprawy! Będę jak Szpakowski :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu_wroc Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 kurde to ja specjalnie n-kę wziąłem w zeszłym roku żeby oglądać MotoGP na sportklubie, a tu na Polsat przerzucają :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Prawa do transmisji kupili na trzy lata, promocyjna umowa na dekoder też jest na trzy lata, więc wiadomo co robić :) Ja się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Liczę na Was i pojawiające się tutaj linki...:)) Dobrze, że nie wziąłem SK+ bo poza MotoGP to tam nie ma co oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Skandal z tym polsatem :/ bo oprócz kablówek polsat sport jest tylko na ich platformie,Może na N będzie można obejrzeć na programach zagranicznych - trzeba sprawdzić i liczyć na trochę szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Znamy już komentatorów i na do 2016 mamy spokój :biggrin:: AKTUALIZACJA 2: Oświadczenie Polsatu Sport: „MotoGP na sportowych kanałach Polsatu skomentują: Andrzej Borowczyk, Michał Fijałkowski i Grzegorz Jędrzejewski. Andrzej Borowczyk znany jest kibicom sportów motorowych w Polsacie Sport Extra jako komentator Formuły 1. Michał Fijałkowski i Grzegorz Jędrzejewski to specjaliści od cyklu MotoGP, komentujący zmagania najszybszych motocyklistów świata od kilku lat. Stałym ekspertem będzie Adam Badziak, wielokrotny wicemistrz Polski w różnych klasach wyścigów motocyklowych. Polsat Sport, Polsat Sport Extra oraz Polsat Sport News będą transmitować treningi, kwalifikacje oraz wyścigi finałowe, również w jakości HD.” Polsat wykupił prawa na 5 lat – do sezonu 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 No no no, Polsat Sport News. Czyżby za friko było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Myślę, że w sport news będą tylko jakieś skróty, bo tam chyba pełnych relacji nie można się spodziewać - chyba, że jakiś warm-up albo cóś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Treningi będą http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/polsat-sport-news/czwartek/motocyklowe-mistrzostwa-swiata-grand-prix-kataru-2.-sesja-treningowa-w-klasie-moto2_2690032367227 więc może i wyścigi. Nie ma jeszcze programu na 8 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 haha ... w końcu ... już wiem co robię w święta w takim razie :D Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Nie ma sprawy! Będę jak Szpakowski :icon_mrgreen:piórko, to może jakaś szerokopasmowa transmisja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 A Pedrosę by utopili... kaucja dała radę:) http://motormania.com.pl/sport/motogp/motogp-dani-pedrosa-aresztowany/ Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 bo ściągać też trzeba umieć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 piórko, to może jakaś szerokopasmowa transmisja?? Why not :icon_mrgreen: ? bo ściągać też trzeba umieć ;) Tyz prowda :biggrin: , a Dani tylko ścigać (się) umie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi