mikitl Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Pytanie do kolegów w temacie - trochę za późno zorientowałem się że każda przekładka w sprzęgle ma nacięcie i znaczek. Pytanie brzmi jak to złożyć ? Wszystkie na jeden punkt, na przemian czy jeszcze jakoś inaczej??Będę wdzięczny za pomoc bo w manualu nie mogę doczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 serwisówka prawdę Ci powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Pytanie do kolegów w temacie - trochę za późno zorientowałem się że każda przekładka w sprzęgle ma nacięcie i znaczek. Pytanie brzmi jak to złożyć ? Wszystkie na jeden punkt, na przemian czy jeszcze jakoś inaczej??Będę wdzięczny za pomoc bo w manualu nie mogę doczytać. niema znaczenia jak zalozysz przekladki, wazne jest aby otwor na docisku sprzegla ten ze znaczkiem/strzałką zgrywal sie z nacietym gwintem na zabieraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 niema znaczenia jak zalozysz przekladki, wazne jest aby otwor na docisku sprzegla ten ze znaczkiem/strzałką zgrywal sie z nacietym gwintem na zabieraku To założone jak trzeba, tylko pytanie w takim razie po kiego grzyba te nacięcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 (edytowane) niema znaczenia jak zalozysz przekladki, wazne jest aby otwor na docisku sprzegla ten ze znaczkiem/strzałką zgrywal sie z nacietym gwintem na zabieraku To założone jak trzeba, tylko pytanie w takim razie po kiego grzyba te nacięcia ? do dzis sam nie wiedzialem :bigrazz: ale pewien desmodoctore mnie oswiecil, wyciecia pomagaja w oczuszczaniu sprzegla z pyłu wycierajacych sie tarcz Edytowane 30 Marca 2011 przez wilust4s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi