D0minik Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 a co do OC to możesz je wykupić na siebie nie przerejestrowując motocykla. po prostu tam gdzie jest miejsce na nr rejestracyjny nic nie wpisuje a w pozostałe rubryki wpisuje twoje i motocykla dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 a co do OC to możesz je wykupić na siebie nie przerejestrowując motocykla. po prostu tam gdzie jest miejsce na nr rejestracyjny nic nie wpisuje a w pozostałe rubryki wpisuje twoje i motocykla dane W jakiej ubezpieczalni tak robią?Facet w PZU mówił mi, że on tak mi nie zarejestruje... więc nie wiem, czy to jest możliwe.Pozdro Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 W każdej ubezpieczalni tak zrobią, tzn. wpiszą dane z umowy k-s. W dodatku nie mogą odmówić zawarcia umowy więc w pewnym sensie to ich problem :D PSOkreślenie "motor" działa na mnie jak płachta na byka... Powinieneś się przestawić bo uważanie określenia "motocykl" za jedyne słuszne to nic innego jak poprawność polityczna i ciasnota poglądów. Dokładnie tak samo jak z określeniem Murzyn/Afroamerykanin (a może Afropolak? taki np. Olisadebe) :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ja mam w oc blache z moto czyli poprzedniego właściciela i swoje dane Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi