Marcin1355 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 No to Ty cos robisz zle. Stukales gumowym mlotkiem? ja nawet napier.. gumowym mlotkiem i nic.. nie mam pojecia co trzyma:(PozdrawiamMoże skorzystaj z serwisu motocyklowego, bo sądząc po tym co piszesz, to nie wiem czy herbatę potrafisz zaparzyć.ja tu oczekuje na normalne odpowiedzi a nie na cwaniakowanie cwaniakowac to mozesz z kolegami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 aha nowy jestem dlatego;p to tak to jest ER-ka z 2000R i tłuką mi zawory i chce zobaczyc pod pokrywe czy sa dobre przerwy ale nie moge zdjac pokrywy zaworowej bo cos mi trzyma tą pokrywe nie mam pojecia co;/ sruby odkrecilem wyszystkie i lipa nie chce zejsc;/ Dlatego napisałem abyś znalazł serwisówkę do tego motocykla.Jak bez niej chcesz regulować luzy zaworowe jeżeli nie potrafisz zdemontować pokrywy?Dostałeś kilka podpowiedzi ale dalej upierasz się aby ktoś przy pomocy internetu naprawił Ci motocykl.Na domiar złego zaczynasz pyskować.Kolega suzukigt80 napisał dokładnie co masz zrobić. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1355 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 aha nowy jestem dlatego;p to tak to jest ER-ka z 2000R i tłuką mi zawory i chce zobaczyc pod pokrywe czy sa dobre przerwy ale nie moge zdjac pokrywy zaworowej bo cos mi trzyma tą pokrywe nie mam pojecia co;/ sruby odkrecilem wyszystkie i lipa nie chce zejsc;/ Dlatego napisałem abyś znalazł serwisówkę do tego motocykla.Jak bez niej chcesz regulować luzy zaworowe jeżeli nie potrafisz zdemontować pokrywy?Dostałeś kilka podpowiedzi ale dalej upierasz się aby ktoś przy pomocy internetu naprawił Ci motocykl.Na domiar złego zaczynasz pyskować.Kolega suzukigt80 napisał dokładnie co masz zrobić. nie sory chlopaki moj bład troche zdenerwowany bylem;/ sory zdjalem i bylo to ze jakies czuby przykleili ja chyba na farbe czy coś... Pozdrawiam i przepraszam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 A moze na sylikon? Jak bedziesz skladac to mozesz dac odrobine - ODROBINE. Juz nie raz robiac po kims przeklinalem za sylikon.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi