BUSH Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 6 Producent zaleca w moim motocyklu opone przednia o wymiarach 110 lub 120/80 -16. Niestety jest to dosyc nietypowy rozmiar i mam problemy z dobraniem nawet nowej opony. Udalo mi sie znalesc 130/80 - 16. Na pierwszy rzut oka wydaje sie ze powinna pasowac ale zastanawiam sie czy wlasciwosci jezdne sie nie pogorsza? Tylna guma jaka mam zalozona to 160. Co sadzicie, jak motocykl bedzie zachowywal sie w takiej konfiguracji ogumienia? :) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Poszukaj na www.opony.pl . Co prawda tam są tylko nówki, ale wybór mają duży. Wynik wyszukiwania:http://www.opony.pl/lista_opon.asp?sezon=1...j=4&rozmiar=967http://www.opony.pl/lista_opon.asp?rozmiar=906 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Bush a gdzie znalazles taka oponke ? Bo u mnie za to na tyl musi byc 120/80 16 i za nic uzywanej nie moge znalezc. A w mojej juz widac wlokno powoli : (. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Vlaad dzieki za rady. Szukalem nowych - uzywki bylyby ostatecznoscia :) Znalazlem w Larssonie bardzo fajna gumke Bridgestone Battlax BT45 w odpowiadajacych mi rozmiarach i indexie wiec juz ja zamowilem. Bush a gdzie znalazles taka oponke ? Bo u mnie za to na tyl musi byc 120/80 16 i za nic uzywanej nie moge znalezc. A w mojej juz widac wlokno powoli : (. W jedym z warszawskich sklepow i komisow ul. Bema 65 tel.: 631 40 30. Wycenili ja niestety na 300zl (Pirelli). Guma lezakowana z rocznika '01. Dzieki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi