Gość Sestorme Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 A wiec, B-King poszedl pod mlotek, dlugo nie szukalem nabywcy, i tak jak od jakiegos czasu sie przymierzalem, kupilem Gsxr 600 z 2010 ;) Narazie staram sie dostosowac troche do innego klimatu jazdy, innego siedzenia, innej dynamiki jazdy. Narazie nie pojezdzilem za wiele, wiadomo, za cieplo nie jest, a i pogoda jeszcze nie ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Gratki,Suzuki rulezz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Gratulacje ! Piękna maszyna! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dlaczego pogoniłeś b-kinga? Pamiętam jak pisałeś ze taki wygodny, jakby na wymiar był robiony, a teraz zawaliłeś "szejsete" na której się jezdzi w pozycji embriona we wczesnym stadium rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 i zamieniłeś diabła na owieczkę??? WHY? psgratuluje oczywiście pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 I o to wlasnie chodzi Yuby, mam zamiar poszorowac kolanem troche ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Gratki, na prawdę piękna ta Suzka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Gratuluję. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 No, no... gratki. Jeden z ładniejszych Gixxerów, oprócz starego Slabside. Szerokości! Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi