milosz-RR Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Hej Sprzedaje swoją K4 w stanie wręcz idealnym. Nowe moto (BMW S1000RR) już czeka na odbiór w salonie, dlatego sprzedać zmuszony jestem. Z wielkim bólem jak po stracie dziecka, ale niestety, mam nadzieje że pójdzie w dobre ręce. Nie mam nic do ukrycia więc śmiało można pytać. Nowemu, szczęśliwemu nabywcy napewno posłuży równie wiernie jak mi. Link: http://allegro.pl/suzuki-gsx-r-1000-k4-perfekcyjna-laleczka-okazja-i1477265875.html Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 wszytko OK tylko z tym spalaniem to chyba trochę dojebałeś :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Czym Ty się Miłosz zajmujesz na co dzień? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 wszytko OK tylko z tym spalaniem to chyba trochę dojebałeś :icon_mrgreen:no akurat ma racje bo k4 malo pala przy dynamicznej niekatowanej jezdzie Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 wszytko OK tylko z tym spalaniem to chyba trochę dojebałeś :icon_mrgreen: Widać nie jeździłęś nigdy Gixem K4, wszystko napisane w opisie jest w 100% zgodne z prawdą, i wynika z mojego doświadczenia na tym moto po przejechaniu nim prawie 30 tys km. Vatezque, budowa sieci rozdzielczych - obsługa dokumentacji kontraktowych FIDIC :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 1000RR - grubo ci powiem. Znajomy ma znajomego :icon_mrgreen: który jeździ na 1000RR (nie na torze) i już miął silnik wymieniany gwarancyjnie chyba 2 razy, ale może to pomówienia :icon_mrgreen:W każdym razie gratuluję nowego i starego moto, bo tez bo ładna suczka. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 ale założę się, że te 5 to już w emeryckim stylu osiągnięte ;) ...w F4i udało mi się zejść do 4,6-4,8 ale to właśnie jadąc w dłuższą trasę z czopkami w tempie 90-120 :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Bo to prawda, znajomy ma taką z trzecim silnikiem. Ale jest zadowolony. :ph34r:A jak mnie pamięć nie myli, w Motormanii się spuszczali, że silnik nie wykazuje większego zużycia w porównaniu do "Japonii". Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 wszytko OK tylko z tym spalaniem to chyba trochę dojebałeś :icon_mrgreen: Vatezque, budowa sieci rozdzielczych - obsługa dokumentacji kontraktowych FIDIC :) Miłosz zbudujesz mi taką jak będziesz w Krzyżakowie ? :icon_razz: A tak serio: jest jakieś zainteresowanie Gixem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 wszytko OK tylko z tym spalaniem to chyba trochę dojebałeś :icon_mrgreen: Vatezque, budowa sieci rozdzielczych - obsługa dokumentacji kontraktowych FIDIC :) Miłosz zbudujesz mi taką jak będziesz w Krzyżakowie ? :icon_razz: A tak serio: jest jakieś zainteresowanie Gixem ? Wczoraj był jeden oglądać, jutro przyjeżdża dwóch, jeden z Opola a drugi z Dąbrowy. Zobaczymy, co z tego będzie. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 tanio ją chcesz sprzedać... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 tanio ją chcesz sprzedać... Widisz, nie chciałem się z nią bujać przez 3 miesiące, bo w końcu ktoś by ją za wyższy pieniądz wziął, za godzine przyjeźdża gość dostawczakiem i ją zabiera, tak więc temat do zamknięcia. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 bmw 1000 rr na chudowie będzie sie czym pokazac :) ale na przychyloność prawdziwych nie licz :) Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi