lynxdry Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Mam problem nigdzie niemoge znalezc silnika do honcy cb 450s 89 rok prosze o pomoc jesli ktos ma taki silnik do sprzedania albo wie kto ma lub czy jest jakikolwiek ktory mozna wpasowac zamiast oryginalnego prosze o pomoc!!! gg 6181329 lub mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Mam problem nigdzie niemoge znalezc silnika do honcy cb 450s 89 rok prosze o pomoc jesli ktos ma taki silnik do sprzedania albo wie kto ma lub czy jest jakikolwiek ktory mozna wpasowac zamiast oryginalnego prosze o pomoc!!! gg 6181329 lub mail [email protected] Żaden inny nie pasuje do tej ramy ale to nie problem bo wystarczy kupić używany. Nie możesz znaleźć bo nie szukałeś i innego wytłumaczenia nie ma. Ja potrzebowałem 15 sekund aby taki namierzyć. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkoch Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 A czy rebelka 450 nie miała takiego silnika? Ale jest jeszcze rzadziej spotykana niż cb450s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ja potrzebowałem 15 sekund aby taki namierzyć. Ja potrzebowałem aż 30 sekund, bo źle wpisałem jeden wyraz. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynxdry Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 na allegro nie ma silnika jesli to takie latwe poprosil bym o namiary na strone na ktorej moglbym takowy silnik kupic...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 na allegro nie ma silnika jesli to takie latwe poprosil bym o namiary na strone na ktorej moglbym takowy silnik kupic...pozdrawiam http://allegro.pl/honda-cb-450-silnik-i1554015701.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi