qurim Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Pipa to gość na moto. Powinien od razu skopać ta babkę. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Niektórzy wiedzą że parę lat temu miałem wypadek, kiedy w Mrągowie stałem sobie przed skrzyżowaniem, bo miałem czerwone światło, w tył motocykla dostałem strzał od Passata. W moim przypadku motocykl pofrunął do przodu, a ja wystrzeliłem do góry, a upadając wybiłem kaskiem szybę w samochodzie, zmasakrowałem maskę, urwałem zderzak. Wstałem z ziemi, podszedłem do kierowcy bo chciałem mu za*eb...., i wtedy dopiero obudziłem się w szpitalu. Sprawca był już po zeznaniach i powiedział że specjalnie stanąłem na środku pasa ruchu, a nie przy krawędzi. Dostał 300zł mandatu i jakieś punkty karne. Ja przeleżałem sobie dwa dni na obserwacji, przy czym mnie wypuścili. Z ubezpieczalni naprawiłem motocykl i więcej do Mrągowa nie pojechałem, bo się jakoś boję. Yuby jak chcesz możemy podjechać kiedyś do Mrągowa i wpier*** wszystkim kierowcom passatów jakich spotkamy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ten z kolei miał mniej szczęścia. KLIK Nie wiem Monter co chciales udowodnic tym nagraniem :icon_rolleyes: ze wsrod motocyklistow tez jest pelno idiotow. To to kazdy z nas wie. Pipa to gość na moto. Powinien od razu skopać ta babkę. Za co ma ja bic, za to ze urodzila sie od razu z defektem mozgu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarCrazHa Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Moc.Moja cierpliwość się powoli kończy. Czyściłeś już dzisiaj pistolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Dlatego ja jestem za rygorystycznymi badaniami co 10 lat, byłoby 10 razy mniej wypadków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Dlatego ja jestem za rygorystycznymi badaniami co 10 lat, byłoby 10 razy mniej wypadków...Inaczej byś zaśpiewał jakbyś ich nie przeszedł. :icon_razz: Mam nieco inny pomysł, badania psycho motoryczne powinny być obowiązkowe np. po 60 roku życia. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi