szaki Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Myślałem że najmocniejszy będzue V-max, potem postawiło się Ducati, a Czesi wszystkich zagieli. http://moto.pb.pl/2356612,56952,czesi-stwo...otocykl-galeria Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Myślałem że najmocniejszy będzue V-max, potem postawiło się Ducati, a Czesi wszystkich zagieli. http://moto.pb.pl/2356612,56952,czesi-stwo...otocykl-galeria 6 egzemplarzy rocznie, masa klientów :) Choć projekt ciekawy, wspierany przez ministerstwo przemysłu, u nas jedyny organ który by się zainteresował takim projektem jest Urząd Skarbowy :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gienek ST Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Pare fotek :crossy: http://www.youtube.com/watch?v=La7R1KoEahI&feature=related :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 No nie wiem czy najmocniejszy, przecież to nie jest seryjna produkcja. Równie dobrze można go porównać z Dodge Tomahawk czy Y2K a wtedy Czesi stoją daleko w polu. Jakby u Nas ministerstwo dało hajs to mielibyśmy taki motocykl że by ludzie na świecie się zabijali o niego. No ale po co Nam motocykl, przecież PL nie chce być na poziomie, lepiej trwać w średniowieczu. :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 No nie wiem czy najmocniejszy, przecież to nie jest seryjna produkcja. Równie dobrze można go porównać z Dodge Tomahawk czy Y2K a wtedy Czesi stoją daleko w polu. Jakby u Nas ministerstwo dało hajs to mielibyśmy taki motocykl że by ludzie na świecie się zabijali o niego. No ale po co Nam motocykl, przecież PL nie chce być na poziomie, lepiej trwać w średniowieczu. :banghead: A no, ja chcialem swojego czasu Y2K, ale firma cos sciemnia z zucyciem paliwa. Na necie tez nic znalesc nie mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 No właśnie, u nas jest "jakby dali" a czesi mają i możemy się tylko oblizywać z zazdrości. http://www.youtube.com/watch?v=rAB5wAMoemA&feature=related Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 co znaczy "nejvetsi"? Największy? to się chyba mylą, mój idol ma 8200ccm i na prawdę istnieję. I robiony seryjnie. I mocą też sporo przewyższa tą ich Jawkę. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Niegłupi. Ciekawe od czego ten silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Jak myslicie? Ile ten projekt mogl kosztowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 mój idol ma 8200ccm i na prawdę istnieję zapewne piszesz o dużym boss hoss'ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 " No właśnie, u nas jest "jakby dali" a czesi mają i możemy się tylko oblizywać z zazdrości. http://www.youtube.com/watch?v=rAB5wAMoemA&feature=related " Poniżej - nie czytać w razie zbyt dużej podatności na sugestie . Sami ku*wa jesteście sobie winni , ile ja sie ku*wa nasłucham "Paaaniee , ale co to takie drogie , takie małe gówno !?" A najlepiej "sprzedaje" sie najtańszy badziew (towar lub scenariusz) , do tego mozna dawac 100lat gwarancji bo nikt sie ku*wa nie pofatyguje żeby z niej skorzystać . Lepiej dupe objebać w najblizszym otoczeniu lub w necie . I tak wszyscy o "chu**wej jakości " zaponą po roku , ba , po paru miesiącach. Kasy nikt na nic nie ma , a jak chce podjechac do klienta to pół godziny miejsca na parkingu szukam taki samochodami zaje**ny ! Zasadniczym minusem relacji międzyludzkich wewnątrz Polski jest to , że jak ktoś sie z kimś tak lubi , ze niemal fiuta mu liże , to nie ma merytorycznych wymagań wewnątrz takiego układu . "A franek co sie bedziesz pierdolił , ktoś inny to zrobi , zapłaci , poprawi" Znamy sie , lubimy sie , mamy wyj**ane na wszystko . Tylko ku*wa jest taki moment że robi sie problem , bo jeden miał za bardzo wyj**ane , i wyjebka sięgnęła "kolegi" . I juz nie a kolegów . W polityce mamy wtedy "aferę" , w zyciu - ktoś idzie sie najebać i znów tworzy sie układ małomerytoryczny . W tej małomerytoryczności absolutnie nie ma miejsca na dbanie o potrzeby wyzsze niz wycieczka do roboty a po robocie do biedronki . Więc kasy na polskie rozpierdalające cały świat V666 "milion litrów" tez nie będzie . To tak ogólnikowo o show zwanym POLSKA Przypadek szczególny - chu*owy dzień w firmie :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 2.8 L v2 3,2 v2 4,2L v2 http://www.youtube.com/watch?v=yx0QsJod3dE&feature=related 2.4 v2 s&s ala ducati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jak myslicie? Ile ten projekt mogl kosztowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Na szczęście są jeszcze w Polsce konstruktorzy robiący piękne wydumki, którymi śmiało można pochwalic się za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Niegłupi. Ciekawe od czego ten silnik. Od TS 350, po lekkim tuningu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi