Maciek450 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam, potrzebuje wszystko na temat w/w Mofa. Jeśli ktoś ma jakąś wiedzę proszę o jakiekolwiek dane. Przynajmniej jaką ma mieć mieszankę. Z góry dziękuje z pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Wiedzy o tym cudzie nie mam ale jezeli bedziesz lal 1:20 badz 25 powinno byc wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ja wiem tylko tyle że pisze się Sachs... wypada wiedzieć Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek450 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ja wiem tylko tyle że pisze się Sachs... wypada wiedzieć Wiem, literówka mi się wkradła. To co wiesz konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Kolego wpisz w google, wyskoczy mnostwo informacji. http://www.newsachsmotor.de/bis_50_ccm/502/502.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi