pablogal Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Proszę o pomoc. Szukam osoby lub firmy która pomogła by mi w oględzinach motocykla, W tej chwili szukam kogoś w Gdańsku. Ja zupełnie na tym się nie znam. Ma w tej chwili upatrzone dwa modele na http://bikemaster.pl/ Jeżeli orientujecie się w cenach takich usługi będę wdzięczny za informację. Niestety w Googlach nie znalazłem nic konkretnego pod takim hasłem. Nie wiem też czy szukać firmy czy lepiej zwrócić się o pomoc do jakiegoś motocyklisty znającego się na rzeczy. Za pomoc będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3r Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jeśli będziesz chciał obejrzeć coś w warszawie to daj znać na maila, mogę pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 zawsze mozna wziac rzeczoznawce. za ogledziny ciezarowki skasowal jakos 300PLN brutto. Za motocykl nie wiem ile moze wziac - trzeba zadzwonic i zapytac. Nie wiem tylko jak to pozniej prawnie wyglada jak sie kupi bubla, ktory mial byc OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Kiedys w AutoŚwiecie był opis skuteczności jednej z takich firm rzeczoznawczych. Nie potrafili dobrze zdiagnozować BMW 3 więc nie wiem jak dadzą radę z motocyklem. Osobiście nawiązałbym kontakt z jakimś sprawdzonym serwisem motocyklowym w danym mieście i dogadał się na przeprowadzenie oględzin za stosowną kasę. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Taaa w polsce rzeczoznawca od moto , buuhe. Panie 2 koła ma pali jeździ co pan chcesz więcej. Można liczyć na forumowiczów czasem.Sam w kilku tematach na podkarpaciu pomogłem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 co to jest rzeczoznawca w Polsce to ja wiem tylko czy on prawnie odpowiada za swoja ocene ? Kiedys mialem kontakt z jednym ktory ocenial pojazd gosciowi, ktorego ostro wyrolowano (byl to jakis cudzoziemiec, ktory praktycznie nie znal sie na tym co kupil). Gosc nabyl pojazd u handlarza pod Warszawa. Rocznik 2008. Okazalo sie ze polowa czesci byla przerzucona z egzemplarza 2001-2002. Rzeczoznawca przyszedl i wszystko to co mu pokazano palcem ze jest nieoryginalne on uznal za nieoryginalne i wydal pismo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 cześć, znalazłem moto z Gdyni na allegro, chodzi o Tuono z 2004 roku. czy ktoś z Was zna ten motocykl (niby w kraju od 2007)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teRoR Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 http://www.thedoctor.pl/oferta.html jak zapłacisz na pewno pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi