thobeta Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 (edytowane) MTkowcy z regionu a może spotkamy się 21.05 na rajdzie kocich gór ? Co wy na to ? Edytowane 28 Lutego 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Pytanie trochę z innej beczki: jaka jest prędkość max MT-01 ??? Wiem, wiem ... liczy się typ silnika, liczy się przyspieszenie, a nie vmax ..., i tak nie ma w Polsce gdzie pocisnąć na maxa ..., jak se chcesz latać 300/h to se kup Hayabuse ...oczywiście to racja, ale moje pytanie ma inny sens. Otóż znając prędkość maksymalną pojazdu można odpowiednio dobierać prędkości do warunków jazdy. Wiadomo, że jazda pojazdem z maksymalną prędkością niszczy go dużo bardziej niż jazda z prędkością np 75% Vmax. Znając możliwości moto można odpowiednio dostosować prędkość podróżną bez zbytniego obciążania sprzęta ... A już całkowicie poza moimi wywodami ..... ..... nie wierzę, że Was to nie interesuje :icon_mrgreen: Jednym zdaniem: czy ktoś wyciskał już ze swego moto ostatnie poty i co z tego wyszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot 23 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 MTkowcy z regionu a może spotkamy się 21.05 na rajdzie kocich gór ? Co wy na to ? ja jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 (edytowane) Pytanie trochę z innej beczki: jaka jest prędkość max MT-01 ??? Wiem, wiem ... liczy się typ silnika, liczy się przyspieszenie, a nie vmax ..., i tak nie ma w Polsce gdzie pocisnąć na maxa ..., jak se chcesz latać 300/h to se kup Hayabuse ...oczywiście to racja, ale moje pytanie ma inny sens. Otóż znając prędkość maksymalną pojazdu można odpowiednio dobierać prędkości do warunków jazdy. Wiadomo, że jazda pojazdem z maksymalną prędkością niszczy go dużo bardziej niż jazda z prędkością np 75% Vmax. Znając możliwości moto można odpowiednio dostosować prędkość podróżną bez zbytniego obciążania sprzęta ... A już całkowicie poza moimi wywodami ..... ..... nie wierzę, że Was to nie interesuje :icon_mrgreen: Jednym zdaniem: czy ktoś wyciskał już ze swego moto ostatnie poty i co z tego wyszło ? Ja leciałem troszkę ponad 1,9 i nie wyglądało by było koniec ale nie było warunków. Za zimno a opony stare mam. MTkowcy z regionu a może spotkamy się 21.05 na rajdzie kocich gór ? Co wy na to ? ja jestem za. Oleśnica, Wrocław i okolice pobudka :-) Edytowane 28 Lutego 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 MTkowcy z regionu a może spotkamy się 21.05 na rajdzie kocich gór ? Co wy na to ?Ja też jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jyndrek Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 12 ...chyba o ile dobrze liczyłem :)))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Fajnie robi się - coraz więcej osób. Ja z Rawicza poinformuje jeszcze jednego MTkowaca który nie jest na forum. Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Wczoraj w Sokołowicach pod Oleśnicą mijałem MTeka śmigającego z GSXRą,przyznac sie czy był to ktoś z kolegów z forum? :buttrock: Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez maciej MT01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :) To ja wczoraj śmigałem. Drobna traska Wrocław - Milicz - Oleśnica - Wrocław Hm,ja robiłem tą samą trase ale odwrotnie :bigrazz: szkoda,że nie udało sie stanąc,pogadac i pooglądac furki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :) To ja wczoraj śmigałem. Drobna traska Wrocław - Milicz - Oleśnica - Wrocław Hm,ja robiłem tą samą trase ale odwrotnie :bigrazz: szkoda,że nie udało sie stanąc,pogadac i pooglądac furki :buttrock: Może w takim razie uda się nam w jakąś sobotę skrzyknąć. Mamy Wrocław, Oleśnicę, Rawicz ... w sumie to jedna okolica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja jestem jaknajbardziej za tym aby sie spiknąc na wspólne loty,mi osobiście bardziej odpowiadają niedziele bo w soboty pracuje ale to kwestia do dogadania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekmt-01 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Może być niedziela żeby tylko ciepła i sucha była Cytuj MOTOCYKLE SĄ JAK WÓDKA,PRAWDZIWA JAZDA ZACZYNA SIE OD LITRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAŚ26 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich melduje sie do dodania kolejnego pośiadacza MT-a :) Witam wszystkich melduje sie do dodania do grona posiadaczy MT-ów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAŚ26 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich melduje sie do dodania do grona posiadaczy MT-ów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot 23 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 może gdzieś w pośrodku to i śląsk się pisze w słoneczną niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi