pawel33 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 MTkowcy z regionu a może spotkamy się 21.05 na rajdzie kocich gór ? Co wy na to ?Ja też jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jyndrek Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 12 ...chyba o ile dobrze liczyłem :)))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Wczoraj w Sokołowicach pod Oleśnicą mijałem MTeka śmigającego z GSXRą,przyznac sie czy był to ktoś z kolegów z forum? :buttrock: Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez maciej MT01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :) To ja wczoraj śmigałem. Drobna traska Wrocław - Milicz - Oleśnica - Wrocław Hm,ja robiłem tą samą trase ale odwrotnie :bigrazz: szkoda,że nie udało sie stanąc,pogadac i pooglądac furki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :) To ja wczoraj śmigałem. Drobna traska Wrocław - Milicz - Oleśnica - Wrocław Hm,ja robiłem tą samą trase ale odwrotnie :bigrazz: szkoda,że nie udało sie stanąc,pogadac i pooglądac furki :buttrock: Może w takim razie uda się nam w jakąś sobotę skrzyknąć. Mamy Wrocław, Oleśnicę, Rawicz ... w sumie to jedna okolica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja jestem jaknajbardziej za tym aby sie spiknąc na wspólne loty,mi osobiście bardziej odpowiadają niedziele bo w soboty pracuje ale to kwestia do dogadania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekmt-01 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Może być niedziela żeby tylko ciepła i sucha była Cytuj MOTOCYKLE SĄ JAK WÓDKA,PRAWDZIWA JAZDA ZACZYNA SIE OD LITRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAŚ26 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich melduje sie do dodania kolejnego pośiadacza MT-a :) Witam wszystkich melduje sie do dodania do grona posiadaczy MT-ów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAŚ26 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich melduje sie do dodania do grona posiadaczy MT-ów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot 23 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 może gdzieś w pośrodku to i śląsk się pisze w słoneczną niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 czemu mieszkam tak daleko :banghead: :banghead: :banghead: też bym chętnie polatał w towarzystwie eMTekowców :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witamy nowego posiadacza MTeka,niech moment obrotowy bedzie z Tobą :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja jestem jaknajbardziej za tym aby sie spiknąc na wspólne loty,mi osobiście bardziej odpowiadają niedziele bo w soboty pracuje ale to kwestia do dogadania :buttrock:Oleśnica chętnie się pisze. :crossy: LECICIE MOŻE DO CZĘSTOCHOWY? JA BĘDĘ :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot 23 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to w czwartek podjedz na chudów się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesciu Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 jot 23 no to moze wpadniesz do Piekar nas tu jest 3szt. MT :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi