marcinktm Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 co może byc przyczyną nie rozłączania się sprzęgła. Dodam tylko ze motocykl to ktm gs 125 2t 87r Proszę was o najszybsze odpowiedzi . Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zaszklone Tarcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Musze Cię zmartwić, ale do tego ktma sprzęgła już nigdzie praktycznie nie kupisz. Pamiętam jeszcze ok 4 lata temu jak miałem podobnego kata, to była możliwość kupna oryginalnego zestawu za ok 1300 zł o0. U mnie pamiętam, że robiliśmy rzeźbę dobierając tarcze od innego moto, którego tarcze najbardziej pasowały rozmiarowo, trochę były zeszlifowane , pasowało i działało to nawet ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 co może byc przyczyną nie rozłączania się sprzęgła. Dodam tylko ze motocykl to ktm gs 125 2t 87r Proszę was o najszybsze odpowiedzi . Z góry dziękuję Wybite rowki na koszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_ 1988 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 też to miałem w cr 480r miałem za gesty olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) ja mam takie same tarcze w db stanie drugie tarcze takie same w db stanie a i jeszcze chciałem sie spytac czy do moze byc jeszze winą ze nie mam oleju w skrzyni Edytowane 18 Grudnia 2010 przez marcinktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie co Ty ... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 ja mam takie same tarcze w db stanie drugie tarcze takie same w db stanie a i jeszcze chciałem sie spytac czy do moze byc jeszze winą ze nie mam oleju w skrzyni :icon_mrgreen: nie no z krzesła spadłem, ludzie poczytajcie coś zanim zaczniecie nap*****lać w te wasze dwukółki bo zawału można dostać jak się coś takiego czyta :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 ja mam takie same tarcze w db stanie drugie tarcze takie same w db stanie a i jeszcze chciałem sie spytac czy do moze byc jeszze winą ze nie mam oleju w skrzyni Jak Ci tata już da na olej do skrzyni to kapnij go trochę do głowy jeszcze :banghead: Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Już miałem coś pisać o sprzęgle ale przeczytałem post o oleju i ręce opadły.... Najczęstszą przyczyna braku oleju w skrzyni jest głupota użytkownika. :icon_evil: Edytowane 19 Grudnia 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Tak ...to na pewno brak oleju w skrzyni biegów :) Edytowane 19 Grudnia 2010 przez McPerry Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Tarcze z przekladkami sie spiekly tak, ze zlaczyly sie na stale, wiec sprzeglo dziala na stale :D Gratulujemy uzytkownikowi motocykla :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 co teraz mam zrobić czy jak wymienię tacze z przekładkami to po może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 jeżeli tarcze nie nadają się już do używania to kup nowe i nalej oleju :) Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 nie wiem czy warto wymieniać tarcze bo te sa jeszcze w db stanie sprężanie ma zajebiste tylko sprzęgła mi nie rozłańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi