Vatzeque Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Motocykl to nie elf i nie skrzat leśny, cudów nie ma. Musisz być wytrwały i poszukać przyczyny (instalacja elektryczna). To jest dla Ciebie czas próby. ;) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Czy używasz miernika elektrycznego? Takiego z funkcją sprawdzania diod, który wydaje dźwięk przy stwierdzeniu przepływu? Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Sprawdź podłączenie masy z akumulatora na silniku i ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyslaw912 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Wiec panowie tak sprawdzilem instalacje bezpieczniki czujniki i dalej mam to samo;/ A powiedzcie czy przypadkiem skrzynia nie padla?? moze cos sie przestawilo w skrzyni od tego palenia??;/ No to teraz niech ktos powie mi ze to elektryka to padne;/ Wymienilem cala elektryke robiac przeszczep ze starego moto i powiem wam ze dalej kupa;/ nic sie nie zmienilo oprucz tego ze sie narobilem jak glupi a jedyne co teraz mi przychodzi na mysl to oblac benzyna i podpalic bo juz nie mam sily ;) może jest coś z tą stopką(nie odbija do końca, coś krzywe albo coś w tym stylu) Edytowane 19 Grudnia 2010 przez Przemyslaw912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 najpierw sprawdź czujnik kosy - to primo - zaczyna się od rzeczy najprostszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyslaw912 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 najpierw sprawdź czujnik kosy - to primo - zaczyna się od rzeczy najprostszych podobno wymienił wszystkie czujniki :biggrin: , ale ja się zastanawiam czy czegoś nie pokręcił :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi