McPerry Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 jeżeli na prawdę by byli chętni mógłbym zorganizować taki rajd,mamy fajne miejscówki :) a jak by było dużo zainteresowanych to nawet i sponsor by się znalazł:) Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 No to zaczynam remontować komara :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_50ccm Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Jeśli na serio się tym zajmiecie to ja będę miał 3 chętnych (ja + dwóch kolegów)... Ja byłbym zainteresowany startem w klasie oryginalnych ;p a jakiegoś rometa do wiosny wykombinuję xD motoryna się nadaje idealnie ;) McPerry tylko, że ja może i na wyścigi w Czechach mam bliżej niż do ciebie xD Edytowane 16 Grudnia 2010 przez moto_50ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 też miałem taki zapał w Twoim wieku, niestety umarł on śmiercią naturalną :icon_rolleyes: , choć graty i szacunek do starego polskiego rometa pozostał. trzymam za Ciebie kciuki. ps. poszperaj w archiwum mechanika motocykli 2T był tam jeden spory temat użytkownika o nicku bodajże Zeus, jego projekt i wykonanie silnika javy 50ccm to było coś :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi