MariuszJ Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 http://allegro.pl/item1355203632.html reszta na pozostałych aukcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Nie no Mario... rozje*ałes mnie :biggrin: Ja podejrzewałem u Ciebie skłonności infantylne ..ale żeby do tego stopnia... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Grudnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Nie gadaj, właśnie chciałbym na gwiazdkę coś takiego kupić dzieciakom, ale niekoniecznie nowego, bo może skończyć żywot po 2-3 dniach ;) Oczywiście - wraz ze wzrostem dzieci wracają do mnie zabawki z dzieciństwa, co jest kuźwa w tym wszystkim najlepsze!! mmm - może wezmę od Ciebie cały ten zestaw?? Będzie jeździł :) :P Też bym się pobawił tym w święta po 3 piwkach :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Trzeba tylko wyczyścic, przykleic gdzieś tam i śmiga jak nowe, leżało z 15 lat na strychu a moje dzieciaki jakoś nie za bardzo się do tego garną. Wszystko pochodzi z mojej prywatnej kolekcji kiedy to za dzieciaka się ze starymi na wakacje do DDR jeździło :bigrazz: . Jak co to propozycję na PW poproszę i kończę wszystkie aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 hehe, ja tez kilkanascie lat temu dostalem pod choinke kolejke PIKO :) Lokomotywa, wagony, tory itp. Caly czas to mam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Grudnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Fak, zapomniałem o temacie, a teraz mi rodzina siedzi na głowie i tłucze o kolejce... Fakkk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi