kivi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ale grupa Yubego to minimum 1. 150 KM 2. Vmax.<260 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 W takim razie będę samotną podgrupą. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Dziękuję Tomku za okazane zaufanie. Postaramy się nie zawieśc :icon_twisted: Edytowane 11 Grudnia 2010 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Oto to... Jak będzie termin znany to się skonkretyzuję ale póki co jestem chętny. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Wchodzę w to :icon_twisted: . Przy okazji proponuję w Pradze odwiedzić piwiarnię "U Fleku". Dawno tam nie byłem ale mam nadzieję, że nadal podają tam świetne i mocne ciemne piwo :flesje: . Tomek, ale tym razem nie śpimy na przedmieściach :icon_razz: . pzdr U Fleku Edytowane 11 Grudnia 2010 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ciekawa propozycja żeby odsapnąć od Korporacyjnej karuzeli :biggrin: Będzie Moto, będzie urlop, będzie dyspensa to lece :bigrazz: Jakimi obowiązkami Tomaszu mnie odarowałeś? :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ale grupa Yubego to minimum 1. 150 KM 2. Vmax.<260 km/h Ale na te pierwsze kryterium to VTR-a się nie załapuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Postaramy się nie zawieźc :icon_twisted: Masz rację, nie zawoźcie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Chyba wiem lepiej co miałem na myśłi przebrzydły robalu ! Już ja się postaram żebyś trafił do grupy krnąbrnej młodzieży wymagającej twardej ręki. Pójdziesz pod moją kuratelę ... Misiu Colargolu ! Edytowane 11 Grudnia 2010 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Będzie Moto, będzie urlop, będzie dyspensa to lece :bigrazz: to ty motura nie masz juz sie popsul czy co bo ostatnio mowiles o czyms czerwonym ???? czy to wirtualnie go posiadales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 to ty motura nie masz juz sie popsul czy co bo ostatnio mowiles o czyms czerwonym ???? czy to wirtualnie go posiadales Andriej, jest, jest tylko go popsułem :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (...) Tomek, ale tym razem nie śpimy na przedmieściach (...) Rozkaz! To szukajmy noclegu w sensownej odległości od centrum miasta, ino takiego, gdzie motocykle będą stały na zamykanym podwórku - vide Budapeszt. (...) Jakimi obowiązkami Tomaszu mnie odarowałeś? :bigrazz: Atasze kulturalny - rozmowy z policją i ochroną w hotelu na Twoje głowie. Przyatakujesz ich po espaniolskiemu :cool: Małżonka o dziwo mi pozwoliła, więc to już pewne. Aby tylko śnieg nie leżał. To teraz czekajmy aż moja urodzi, to pomożesz mnie w rozmowach... :icon_rolleyes: Zatem rozpisuję konkurs na nocleg w Pradze. Nakreślam WZTT: - blisko centrum, na pewno bliżej niż w kwietniu. - miejsce do zaparkowania motocykli zamykane przed gawiedzią z ulicy, - śniadanie na miejscu, - tanio, czysto i schludnie. Zapraszam do główkowania. HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 ....... Weź Ty mi się chłopie popraw ja tu sam muszę zielonego 15-to letniego wackera oabalac.....z Protem przez GG.. :icon_razz: Ale spoko jak co to Cię zastąpię w tej wyprawie...wprawę już przecież mam... :flesje: PS Tylko niech Belgu pojedzie, to bac się nie będzie trzeba* :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mganc Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 To może i mnie żona pozwoli na wypad z Wami może nawet będzie chciała pojechać - Więc wstępnie OBCY jedzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Będę śledził temata...... Zobaczę, jak będzie z czasem. Tomku.... gratuluję zalania formy. Zdrowia duużo wszystkim Wam życzę przy okazji.. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi