ElViajero Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Jak nie jak tak. Kamandir pewnie że damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No wreszcie jakiś konkret :notworthy: To szykujemy palemki. Ja i Yamahala damy radę. Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Kurna Panie Panowie, rebiata ja będę jechał ze Szwajcarii z Bern do Wawy, potem z Wami do Pragi i dam radę Pozdro Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) No trochę dupa z terminami, bo będę musiał jakoś jeszcze obowiązki rodzinne wypełniać, a o szkolnych nie wspominam... Mam jeszcze wolny od szkoły weekend 4-5 czerwca - może wtedy? Maj cały w szkole, a majówka odpada z uwagi na plany zaklepane wcześniej przez innych. Edytowane 15 Lutego 2011 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Taki czerwiec to troche marnie... Ale ten kwiecień całkiem niezły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 wolę czerwiec... będzie cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Niby cieplej, ale to już połowa sezonu ;) Ja się i tak dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 wszystko jedno, jedźmy już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 To czerwiec :crossy: + :flesje: Spocznij! Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_białystok Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 To czerwiec :crossy: + :flesje: Spocznij! dopiero czerwiec?? lipa w czerwcu jadę na dwa tygodnie w alpy myślałem, że to tradycja Grupy Uderzeniowej Wschód na rozpoczęcie sezonu bliskim wypadem w kwietniu, a czerwiec to już sezon w pełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie zależnie od terminu mła się melduje obowiązkowo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Też dobrze, ale już mniej entuzjastycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 (edytowane) Czerwiec brzmi fajnie.. Będę obserwował temat i mam nadzieje na wolne w firmie...:) Edytowane 16 Lutego 2011 przez kojot17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Widzę, że większości pasuje czerwiec, jakoś trzeba się dostosować do wodza kamandira. :notworthy: Jest założycielem tematu i termin zapodaje -ja to szanuje. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 (edytowane) ...uuu ...czerwiec - lipa ........jednak kwiecień, większości wypowiadających się tu, pasuje... ps. Tomasz! ...G R A T U L A C J E ! ! ! ! pozdr, w Edytowane 18 Lutego 2011 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi