Szoti Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) witam pękł mi bloec od sprzęgła.. tu gdzie sie nakłada sprężyne a potem wkręca śrube dałem do pospawania ale nie ma tam jak z bytnio podejsć i po montowaniu znów pękło czy da sie to jakos inaczej skręcić ? Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Szoti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Mógłbyś to pokazać na jakiejś fiszce czy innym schemacie ? Będzie łatwiej, ale skoro już raz po spawaniu pękło to raczej skłaniałbym się już przy kupnie nowego/używanego elementu. Szkoda czasu i nerwów jeśli się okaże że będzie pękać co chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dodaje fotke bolczyk zaznaczony na fot. Pękł na samym dole. z tego co widze to jest opcja dania śruby na wylot i skręcenia ale boje sie tego zrobic bo troche fuszera a poztatym jak sie rozpadnie w silniku to koniec. http://w366.wrzuta.pl/obraz/4f6vp9vDExd/b08779ebe5a1f50b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Też mi sie coś takiego przytrafiło, wstawiłem śrube z płaskim łbem, od góry nakrętka na klej. U mnie zdało egzamin, lecz nie namawiam do takiego czegoś, bo jak silnik wybuchnie nie będzie wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Chcesz żeby sprzęgło dobrze działało i nie rozerwało silnika w razie awarii to czeka cię wymiana kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahim711 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Nie kombinuj tylko wymień to. Na te elementy działa siła więc raczej znowu się urwie ten zaczep i zrobi mentlik w silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 tylko wymiana Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 jak daszd w tym miejscu wiecej materiału (srubka,spaw itp) to kosz podczas swojego ruchu obrotowego bedzie dostawał wibracji,poniewaz bedzie nierówno wywazony,a co za tym idzie,kosz caluuuuuuutki do wymiany.Wiem,bo mialem to samo---> wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Mogles dorobic na szybko uniwersalny sciagacz do zabieraka sprzegla. Nie potrzebnie wlozyles tam przecinak czy tam wkretak :) Spotkalem sie z identycznym przypadkiem. Wymieniono na drugi. Problem w tym ze drogie to moze byc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Juz dawno kupilem nowy kosz. pozdrawiam Edytowane 19 Grudnia 2010 przez Szoti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_MX Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witajcie, Dla sprostowania. To nie jest kosz sprzęgłowy, tylko zabierak sprzęgła. Pozdrawiam, Mateusz_MX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witajcie, Dla sprostowania. To nie jest kosz sprzęgłowy, tylko zabierak sprzęgła. Pozdrawiam, Mateusz_MX ale kupilem cały kosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi