Candlekeep Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zmień tytuł tematu, bo myślałem że chodzi o zloty chopperowców...He he he... Dokładnie z tego samego powodu tu wszedłem...Sam motocykl natomiast bardzo przyjemny. Sobie bym go nie kupił, bo stylistyka nieco kobieca, ale popatrzeć przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hayway Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zmień tytuł tematu, bo myślałem że chodzi o zloty chopperowców...He he he... Dokładnie z tego samego powodu tu wszedłem...Sam motocykl natomiast bardzo przyjemny. Sobie bym go nie kupił, bo stylistyka nieco kobieca, ale popatrzeć przyjemnie. I tu masz rację czytam o zlocie a tu ....surprise :ohmy: A motong niczego sobie jak na drugi lub trzeci może być :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chief Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ja tez tu zawitalem z mysla ze poczytam o zlotach, ale coz..... A sprzet moze i ciekawy ale ja bym takiego nie kupil, co innego gdyby go ktos sprezentowal. Darowanemu koniowi sie w ....nie zaglada :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 a dział ZLOTY, imprezy, przejażdżki zapewne jest na forum do gadania o oponach i kierunkowskazach...dobra, poprawiam temat po chłopcu, który nie używał alt-ajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 W ogóle jakoś dziwnie wybrany tytuł tego tematu. Niby literówka poprawiona, czyli w temacie mamy "Złoty", ale teraz to brzmi, jakby chodziło o jakąś nagrodę albo plakietkę pamiątkową :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Bajka jest ten CUSTOM :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi