miras69 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 siema AŚKA - mam prośbę ! możesz kolor RÓŻOWY zmienić na bardziej neutralny :( nerw mnie bierze jakoś na taki kolor w wypowiedziach - sorki za osobiste wyznanie :) W Jagniątkowie, u mnie w okolicy, reklamują tam wczasy i kolonie zimowe - niezłą metę mamy :) - jak na razie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) siema AŚKA - mam prośbę ! możesz kolor RÓŻOWY zmienić na bardziej neutralny :( nerw mnie bierze jakoś na taki kolor w wypowiedziach - sorki za osobiste wyznanie :) Oj kolego Ty niewiesz o co prosisz :biggrin: Ja mam czarny wystrój forum i mi ten kolor zupełnie nie przeszkadza :icon_biggrin: Edytowane 7 Stycznia 2011 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 kurde :( mam się bać? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie, nie bój się, ale to troszkę tak jakby wołać "precz z zimą". Ot, takie zjawisko forumowe... :) zmienić się nie da.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dawno mnie na forum nie było, a jeszcze dawniej i niestety tylko raz gościłem u Was i jak co roku mam chęć to powtórzyć :) Termin 3 dniowy to w sam raz ,by nie zniechęcić gospodarzy do organizowania następnych spotkań więc jestem za drugim terminem , no ale cóż ja to świeżak więc dostosuję się do większości i mam nadzieje Bozia i reszta czynników bardziej ziemskich pozwoli zawitać do Was Pozdrawiam i Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzę wszystkim stałym uczestnikom spotkań jak i gospodarzom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 kurde :( mam się bać? :evil: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 2 termin - 5,6,i 7 maja - czyli max 3 dni !!! - matata - miras - Peterek - Aśka + Prince - VIT66 + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No i jak tam??? Odmarzacie trochę??? Coś tu tak cichutko jak nigdy :wink: ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jestem na etapie zmiany motonga. Jak wszystko pójdzie dobrze to się zobaczymy. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Odmarzamy :) powolutku, przygotowuje moto do sezonu więc na maj będzie jak znalazł Spanko na 90 % w namiocie by nikomu nie przeszkadzać chrapaniem Pozdrówka i do maja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja też się szykuję :bigrazz: Obecnie wałki rozrządu oglądają sufit w garażu i czekają aż się wezmę za kontrolę luzów :biggrin: Oj Monter, to poszalejemy :icon_twisted: :icon_twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No to nie mam wyjścia :banghead: - trzeba zacząć rozglądać się za nowym sprzętem. Wszyscy dzielnie się szykują więc i ja nie mogę przegapić majowej wycieczki :icon_twisted: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Peterek...trzymaj kciuki, zeby mi wszystko poszło jak planuje...ech. Narazie to cienko. Jednak jak będzie dobrze to faktycznie szykuje się winklowanie. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Noooo... toooo.... muszę wam cośik wynaleźć żeby wam się podobało i żebyście się na dziurach nie pozabijali. Tylko problem w tym że tacy oldboye jak Peterek to już w mojej okolicy wszędzie byli i ciężko coś nowego dla takiego Peterka wymyślić. Ale będę kombinował. A skoro tak - to przy okazji zadam Wam pytanie - jak ma być? Zwiedzanie na piechotę, zwiedzanie wolne motorkiem, czy winkle, rura i kolanko? :icon_rolleyes: Taka sonda konsumencka... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Piszę się (jak dojadę z namiotem :icon_mrgreen: ) winklowanie oraz wolne zwiedzanie motóngiem. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi