Syrek Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Powiedzcie, jak się montuje na promie moto? Zabierać coś ze sobą czy nie ma opcji popie*dolenia sobie maszyny? Nic nie musisz zabierać. Z reguły przypinają sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 I nie zapomnij wyłączyć alarmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Drobna uwaga, jesli moge: Nic nie musisz zabierać. Z reguły przypinają sami. Nie na wszystkich promach, wiec najlepiej zapytaj zalogi i nie odchodz od moto przekonany ze ktos je przypnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Drobna uwaga, jesli moge: Nie na wszystkich promach, wiec najlepiej zapytaj zalogi i nie odchodz od moto przekonany ze ktos je przypnie. Nie no to jasne,że zanim nie przypną to się nie odchodzi od moto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) ROZI dzisiaj miałem zajebisty sen... :cool: śniło mi się, że jesteśmy w trasie w Szkocji :crossy: i rozmawiamy z dwiema kobietami o noclegu. po jakimś czasie dopiero wyszło, ze one są z Polski :biggrin: odrazu przypomniał mi się motyw ze śniadaniem pod granicą za Ulm i potem Stelvio :biggrin: myślę, że zarezerwujemy już bilety ale datę wyjazdu zmieniłbym na 14 maja :) co Ty na to? pewnie będzie cieplej troche... mam nadzieję, że pozostałym też pasuje :) Edytowane 2 Lutego 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 ROZI dzisiaj miałem zajebisty sen... :cool: śniło mi się, że jesteśmy w trasie w Szkocji :crossy: i rozmawiamy z dwiema kobietami o noclegu. po jakimś czasie dopiero wyszło, ze one są z Polski :biggrin: odrazu przypomniał mi się motyw ze śniadaniem pod granicą za Ulm i potem Stelvio :biggrin: myślę, że zarezerwujemy już bilety ale datę wyjazdu zmieniłbym na 14 maja :) co Ty na to? pewnie będzie cieplej troche... mam nadzieję, że pozostałym też pasuje :) :biggrin: jest nas dużo za granicą ja im później tym lepiej :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 ROZI dzisiaj miałem zajebisty sen... :cool: śniło mi się, że jesteśmy w trasie w Szkocji :crossy: i rozmawiamy z dwiema kobietami o noclegu. po jakimś czasie dopiero wyszło, ze one są z Polski :biggrin: odrazu przypomniał mi się motyw ze śniadaniem pod granicą za Ulm i potem Stelvio :biggrin: myślę, że zarezerwujemy już bilety ale datę wyjazdu zmieniłbym na 14 maja :) co Ty na to? pewnie będzie cieplej troche... mam nadzieję, że pozostałym też pasuje :) W polowie maja to najprawdopodobniej bede mial jescze egzaminy- poki co nie znam konkretnych dat. Moze skoro juz tak przesuwacie, to przeciagnac to o tydzien dluzej i wyskoczyc w granicach 21go maja:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 nie mogę przesunąć :banghead: 14 maja w sobotę możemy jechać :crossy: a powrót jakoś za 2 tygodnie jak się wyrobimy :biggrin: prom na 15 musimy rezerwować. rozmawiałem dziś z rezerwacją telefoniczną w directferries i będziemy mieli kabinę 2 osobową, koszt wyjdzie nam łącznie 229 euro :lalag: to tylko około 470 zł na łepka jutro rezerwuję i powiedzą mi jeszcze czy jest możliwość płatności w funtach i ile to wyjdzie :buttrock: whistler26 dowiedz się od ręki do kiedy masz te egzaminy... Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 bilety zarezerwowane na 15 maja :buttrock: ROZI wspólna koja, wyszło po 115 euro na łepka :lalag: pięknie :biggrin: a najpierw rozgrzewka w Sudetach i Tatrach :crossy: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) bilety zarezerwowane na 15 maja :buttrock: ROZI wspólna koja, wyszło po 115 euro na łepka :lalag: pięknie :biggrin: a najpierw rozgrzewka w Sudetach i Tatrach :crossy: a z okienkiem czy bzzzzzz??? :crossy: jakieś laski są w gratisie??? :flesje: Edytowane 4 Lutego 2011 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 a po co Ci okno, i tak bedziemy tam tylko spać a pozostałą cześć będziesz na pokładzie chlać :buttrock: mam nadzieję że jakieś turystki się przygrucha :clap: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 whistler26 wiesz już kiedy masz egzaminy? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 (edytowane) ROZI zobacz ile jeszcze zostało nam do przejechania przełęczy... :buttrock: http://maps.google.com/maps?q=http:%2F%2Ft...3D1&ie=UTF8&z=6 czuję, że we wrześniu we Francji będzie miodzio :lalag: :crossy: Edytowane 18 Lutego 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 whistler26 wiesz już kiedy masz egzaminy? Pracuje nad praca licencjacka i troche rzadziej bywam na forum- sorka za opoznienie. Bylem w recepcji, ale zbytnio nie pomogli.. powiedzieli ze najwczesniej w polowie marca beda mieli szczegolowa rozpiske egzaminow. Ale pomyslnej mysli wciaz jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja też :) fajnie gdybyś leciał z nami Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi