JareG Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ja myśle że AFRICA TWIN będzie ok :lalag: a jak chcesz na szose to tylko FJR1300 :buttrock: Zamiast FJRy proponuje BMW K1200RS :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_k2_ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Zamiast FJRy proponuje BMW K1200RS :icon_mrgreen: i to wszystko za 5 - 6 tys. :notworthy: Biorę po jednym ;) Edytowane 27 Grudnia 2010 przez _k2_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erk Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Witam panowie po długiej nie obecności, mimo tego, że szukałem czegoś innego to na początku marca zakupiłem Jawe 350TS :EMiała być na przejeżdżenie do czasu gdy kupie Transalpa jednak nadal ją posiadam, moje plany nieco się pozmieniały.Wyjeżdżam aktualnie za granicę, Jawa zostaje pod opieką kuzyna do późnej jesieni tego roku a ja planuje zakup na początku przyszłego roku lub jeszcze przed zimą Transalpa XL650V czyli już nowszy model. Przysiadłem się ostatnio do niego przy otwarciu sezonu motocyklowego u mnie w mieście i się zakochałem mimo tego, że mało nie wyrżnąłem szlifa przy przejażdżce ;)Jakieś obiekcje co do XL650V jako motocyklu szutrowo turystycznego do ~10k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany93 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Myślę, że do wyżej wymienionych można dodać dużą XJ'te - Yamaha XJ 900. Co prawda duża pojemność jak i waga, ale kolega do "małych" też nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam, jak przestanie padać to spróbuje dzisiaj obejrzeć motocykle: http://allegro.pl/honda-xrv-750-africa-twin-i5561506883.html http://olx.pl/oferta/yamaha-xtz-750-3ld-lublin-CID5-IDaN1Jj.html#64833a460d wiem że oby dwa motocykle mają prawdopodobnie +100 tyś km przebiegu.Uważacie że warto je obejrzeć?Na co zwracać uwagę w szczególności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi