Szoti Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Witam musze zmienić korbe w crce i teraz pytanie kto mi to zrobi ? prosił bym o jakis link z kontaktem do jakiejs firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...l=wymiana+korby okolice wawy jest jeszcze gość w okolicach lub samym poznaniu,napisz czy cię interesuje to poszukam bo się kiedyś reklamował w świecie motocykli Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 DOR-MAR poznań krasickiego 45, tel 61 665 82 69. Ale nie wiem czy aktualny. Robili wiosną mojemu kumplowi wał do KX 250. Jeździ do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 DOR-MAR poznań krasickiego 45, tel 61 665 82 69. Ale nie wiem czy aktualny. Robili wiosną mojemu kumplowi wał do KX 250. Jeździ do dziś. Ja też mogę polecić, wymieniali mi krobę w XR600R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 http://www.motor-tech.katowice.pl/ Tulejowlame tam sporo cylindrow i regenerowalem pare walow i nigdy nie nazekalem. Ogolem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 dobra a tak mniej wiecej po ile kas biorą za zmiane korby ? Dobra koledzy juz wiem wymiana 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi