5eba Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 witam. pytanie odnośnie tłumaczenia dokumentów sprowadzonego motocykla. czy muszę tłumaczyć wszystko co do literki i kruczka czy wystarczą przetłumaczone strony gdzie są wypełnione pola i inne ISTOTNE informacje. a może to zależy od kaprysu w urzędzie. z góry dzięki za odpowiedź. przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Witam . Przecież sam tego tłumaczyć nie będziesz .Tylko zaniesiesz do zaprzysięgłego tłumacza który robił to setki razy . Jakiś małych nieistotnych druczków z "tylnej strony " w moim wypadku nie tłumaczyli. Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5eba Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 wiem ze nie ja.. heh pytalem z punktu widzenia ceny, bo kazda strona ok40zl. dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaż Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Nie masz się co przejmować, bo więcej niż właśnie te 40 zł nie zapłacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 wszystko jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5eba Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 wiem ze nie ja.. heh pytalem z punktu widzenia ceny, bo kazda strona ok40zl. dzieki za odpowiedz oczyw za strone a mam ich do przetłumaczenia 5 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi