bubiool Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) Obiło mi się o uszy że w Opolu ma być organizowany jakiś moto piknik na zakończenie sezonu 24 pazdziernika. Ktoś coś słyszał czy to tylko ściema? :biggrin: Edytowane 21 Października 2010 przez bubiool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ze 3 tygodnie temu coś było w opolu (motobudzik się chyba zwało), ale czy teraz jest nic nie wiem . A tak poza tym to 23 października jest w Byczynie na stadionie, zakończenie sezonu (pierwsze) także możesz wpaść - start o 12. O 13.00 parada po ulicach, od 14 gry i zabawy, o 17 zakończenie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Wpadnij to poszczelasz troche z giewonta... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubiool Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Giewont = komin?? Czy źle myślę ?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dobrze myślisz :bigrazz: Przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi