l00kazz Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam wszystkich Od niedawna jestem dumnym posiadaczem Triumpha Tigera rocznik 2010:) pomyślałem, że byłoby świetnym pomysłem móc nawiązać kontakt i wymienić się doświadczeniami z innymi posiadaczami tego wspaniałego jednośladu, pogadać o podróżach, eksploatacji, akcesoriach itd. :) na tym forum proponowałbym ograniczyć się do 2 kwestii: - ewentualny termin spotkania osób zainteresowanych tym, o czym pisałem powyżej - opis i ogólne wrażenia z użytkowania maszyny, wady i zalety Tygrysa itp. jeśli chodzi o wymianę kontaktów, to piszcie na priv. fajnie byłoby się spotkać np. w "2 Kołach", szczególnie że sezon nie nastraja do dalekich wycieczek po Polsce:) czas w sam raz na integrację przy piwie ;) pozdrawiam Łukasz Cytuj Zapraszam na jedyne w Polsce kursy angielskiego dla motocyklistów(specjalne zniżki):http://www.englishwithlucas.com/ihttps://www.facebook.com/angielski.English.with.LucasAngielski bez żadnych zahamowań :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Gratuluje maszyny. Ja dopiero spokojnie szukam swojej. Przydaloby sie polskojezyczne forum Triumpha, takie dedykowane a nie jak tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witaj! Cieszy mnie że grono posiadaczy Tigera się powiększa.Mam nadzieję , że temat się rozwinie i nie tylko właściciele ze stolicy i okolic będą sie w nim udzielać :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBIN WAWA Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witammam zamiar nabyć Triumpha Tigera 900 z 2000r. chciałem się dowiedzieć czy warto go kupić plusy minusy tego modelu i na co zwrócić uwagę przy zakupie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi