Ślimak Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ok dzięki a f3 z 95/96r będzie dobra na początek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesuss Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 (edytowane) Pewnie. Tylko klatke zamontuj bo potłuczesz :wink: Duża zębatka na tył i ćwiczysz. A tak jeździ cb 500 jak by cię interesowała A do stopali to musi mieć upsa. Stopale z linku wyżej - Mistrzostwo... Edytowane 15 Października 2010 przez hesuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Pewnie. Tylko klatke zamontuj bo potłuczesz :wink: Duża zębatka na tył i ćwiczysz. A tak jeździ cb 500 jak by cię interesowała Stopale z linku wyżej - Mistrzostwo... No ale to troche jakby pokazac Kasparova i powiedziec, ze tak sie gra w szachy :P To chyba najlepszy ogarniacz CB500 na swiecie :) Bierz f3 i bedzie gitara. W necie masz mase materialow o przerobkach, ktore ci pomoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślimak Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 ok dzięki chłopaki za pomoc :) na początku myślałem że sc28 będzie lepsza mówię mocniejsza lepiej będzie wchodziła na gume dzięki za pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślimak Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 nie bój się o urazach też pomyślałem i biore to pod uwage, wiem czym to grozi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Co innego myśleć o tym a co innego to przeżyć - w tych klimatach urazy są na porządku dziennym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślimak Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 hehe współczuje ale na początku będę się tylko uczył normalnego gumowania i stopa :) może uda się bez urazów :P a tak na marginesie ja też już leciałem swoją kawą ale obeszło się bez złamań tylko zdarte kolana i siniaki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 No no, ucz sie GUMOWANIA i STOPALI na poczatku. Powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitervfr Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 witam, tak jak w temacie, chciałbym sie dowiedzieć czysilnik hondy vfr nadaje sie do stuntu?? co należy zrobić/ przerobić zeby go nie zatrzeć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Nie bardzo. Jak się tak nad tym zastanowić to nie znam ani jednej fałki która dobrze znosi gumowanie. To chyba taka specyfika tych silników. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 I jak się za długo gumuje to trzeba uważać, żeby olej się nie przelał ;D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Znam śmiałka, który próbował. No cóż, nie udało mu się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Gadacie głupoty :) ja jeszcze nie słyszałem żeby ktoś zakatował Rotaxa w Tuono/RSV od gumowania :) mam nadzieję że nie będę 1wszy :) w ogóle zastanawiam się żeby sprzedać Tuoniaka i kupić jakiegoś rozwalonego sporta i zrobić do wściakania tylko nie tak zaawansowanie stunt-pasa tylko tak pół/na pół Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Zgoda, fałki rotaxa to chyba jedyne wyjątki ze względu na suchą miskę, ale typowe japońskie fałki zacierają się od częstego gumowania. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świezy Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam wszystkich jestem nowy i dopinam sie do tematuCzy honda cbr 600 f3 nadaje sie do stuntu tak na sam poczatek czyli pewnie jakas wolna guma czy cos i czy nei trzeba przerabiac cos w silniku miski olejowej..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi